Fordi det kan gøres bedre

Birkmond er en ny dansk virksomhed, der udfordrer branchen ved at skære de dyre mellemled fra. Hos os betaler du nemlig kun for det, du får - kvalitetstasker i naturligt læder.

Tasker i enkelt design

Hos Birkmond værner vi om naturlige materialer og bæredygtighed. Vi tror ikke på fast fashion, og tidløst design er derfor rigtig vigtigt for os. Derfor bliver alle vores produkter skabt i stilrene og funktionelle designs, som holder sig flotte i lang tid. Vores lædertasker er kendte for deres minimalistiske og nordiske udtryk, som kan bruges af både mænd og kvinder.

Udformet i ægte læder 

Birkmonds tasker er altid lavet af ægte og naturligt læder. Vi mener, at læder kan noget helt særligt, og vi elsker kvaliteten og udseendet af det naturlige materiale. Når man køber varer i læder, investerer man samtidig i et holdbart produkt, som kan bruges mange år frem. Dette er med til at gøre vores tasker bæredygtige. 

Direkte til dig

Hos Birkmond mener vi, at det skal være muligt at få kvalitetsprodukter til en fair pris. Derfor har vi skåret de unødvendige og fordyrende mellemled fra, så du kan få mest værdi for pengene. Ved at gå udenom forhandlere og sende produkterne direkte til dig, kan vi skabe en bedre og billigere købsoplevelse.