FIRMAGAVER

Gaveoplevelse -firmagave med historie og omtanke

Forkæl ansatte med kvalitet og en spændende gaveoplevelse. Birkmond er et lille og unikt dansk brand med kvalitet og service i højsædet. Lad dine medarbejdere opleve det bløde læder og giv dem glæde af vores kvalitetsprodukter i mange år. Kvalitet er vores speciale, se evt de mange anmeldelser på Trustpilot. Giv en særlig gave med historie og oplevelse og vis dine ansatte påskønnelse for deres indsats.   

Firmagaver fra 100-800krVælg mellem bl.a.
    -Rejsetasker 
    -Computertasker
    -Rygsække
    -Toilettasker
    -Punge

Minimum køb: 10 stk
Ordre på 100-5000 stk specialfremstilles

Logo på firmagaven

Vi har mange kunder, både helt store og ganske små virksomheder, der ønsker at få deres logo på firmagaven.  Vi laver gerne en gratis visualisering, så du kan se, hvordan det kommer til at se ud med jeres logo på. 

Forkæl med kvalitet fra et lille dansk brand


Vi oplever at flere virksomheder ønsker at forkæle deres medarbejdere med firmagaver der emmer af kvalitet og omtanke..

Vi bliver ofte valgt frem for gaveshops, da vi tilbyder en højere kvalitet og en stærkere gaveoplevelse. Birkmond er et lille dansk brand, der er populær for høj læderkvalitet og bæredygtige principper. 

Cases

Vores B2B-ordrer varierer fra 10 stk op til 5000 tasker til store nationale og internationale virksomheder. Der er stor forskel på vores kunders ønsker til taskemodel og ønsker til udformning og placering af logo, derfor prioriterer vi dialogen højt, så vores kunder til sidst står med det ønskede resultat i hænderne.

Kontakt

Send os dine ønsker.
cr@birkmond.com
29244414