Birkmond Butik Aarhus

Graven 23, Aarhus

 

 

Butikken er lukket

Sidste åbningsdag: 27. feb. 2023

Vi lukker butikken i Aarhus efter 5 skønne år. Jeg vil gerne frigive lidt tid til at udvikle Birkmond på ander områder, samt værne mere om mine 2, snart 3 små børn, hvilket åbningstiderne osv. i butikslivet ikke hænger så godt sammen med. 

Vi er som altid at finde her på webshoppen og hos udvalgte forhandlere. 


 

Bredt sortiment af lædervarer til mænd og kvinder hos Birkmond

 Hos Birkmond sælger vi lædervarer til både mænd og kvinder, og mange af vores tasker og punge er unisex. Du kan finde et bredt udvalg af læderprodukter heriblandt:

 Arbejdstasker / computertasker

Skuldertasker 

Rygsække 

Toilettasker / makeup punge 

Bælter 

Læderhandsker

Punge / nøgleringe

Læderpleje 

Størstedelen af vores lædertasker er lavet i vegetabilsk garvet læder, og vi arbejder med forskellige typer af skind. På grund af lædervarernes høje kvalitet, fair pris og flotte designs, er vores lædertasker blevet populære. Birkmonds koncept omhandler nemlig at tilbyde kvalitetsprodukter til en fair pris. Gældende for alle vores tasker er, at de med tiden vil udvikle en flot patina, som kun gør lædertasken smukkere. 

 

 

 

Bæredygtige principper

Grundlaget for Birkmond er bæredygtige principper indenfor udtryk, produktion og kvalitet. Hos os går vi op i hvad vi sælger til vores kunder, og vi gør en dyd ud af at skabe lædertasker i et stilrent, dansk design i naturlige farver, som kan bruges på tværs af sæsoner og trends. Vi distancerer fra fast fashion ved at skabe få, holdbare designs som kan bruges år efter år. Vi vægter derfor også at bruge så meget af læderet som muligt og anvende den samme lædertype til flere taskemodeller. På den måde undgår vi spild samtidig med at vores lædertasker altid har en flot og naturlig struktur, som gør hver taske unik. Når du køber en Birkmond taske, investerer du i et holdbart produkt med masser af liv som ændrer udtryk ved patinering og brug. Skindet er vegetabilsk garvet, og vores lædervarer er bionedbrydelige idet vores læder er et naturmateriale, der ikke er behandlet med plastik el.lign. Bæredygtighed er bestemt på agendaen for os, og vi arbejder altid videre med vores processer for at udvikle den bedste tilgang til bæredygtighed for vores brand.