Birkmond Butik Aarhus

Graven 23, Aarhus

 

 

Åbningstider

Mandag: 10-17.30

Torsdag: 10-17.30 (lukket torsdag d. 2. feb)

Lørdag: 11-14.30

Sidste åbningsdag: 27. feb. 2023

Vi lukker butikken i Aarhus efter 5 skønne år. Jeg vil gerne frigive lidt tid til at udvikle Birkmond på ander områder, samt værne mere om mine 2, snart 3 små børn, hvilket åbningstiderne osv. i butikslivet ikke hænger så godt sammen med. 

Vi er som altid at finde her og hos udvalgte forhandlere.

Stilren og unik taskebutik i Aarhus

 

Birkmond er en dansk virksomhed, der designer lædertasker af høj kvalitet. Vi sælger vores lædervarer i vores taskebutik i Aarhus samt vores webshop. Vores taskebutik i Aarhus ligger i det hyggelige Latinerkvarter på graven nr. 23. I butikken stræber vi efter at skabe en varm og afslappet atmosfære, så du har lyst til at kigge dig omkring, mens du nyder den dejlige duft af læder. Butikkens indretning bærer præg af vores kærlighed for læder og naturlige materialer. Hos Birkmond skal du have en sansende oplevelse, hvor der både mærkes, ses og duftes. Den unikke og naturlige skindkvalitet, som vi arbejder med, skal opleves, da læderets blødhed og struktur ikke kan ses og mærkes på billeder. På denne side kan du læse nærmere om vores koncept, sortiment, læderkvalitet, indretning, rådgivning og vores bæredygtige principper. Velkommen til. 

 

 

Konceptet i taskebutikken i Aarhus

 

I vores taskebutik i Aarhus stiler vi efter at skabe et stilrent og naturligt udtryk som er i harmoni med vores klassiske taskedesigns. I butikken skal du have en oplevelse, hvor du ser og mærker taskernes høje læderkvalitet. Vores lædertasker har et dansk og slidstærkt design, så tasken vil holde i mange år. Derfor er det vigtigt for os at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lædertaske, enten til dig selv eller en du holder af. Da vi arbejder med naturlige materialer er hver taske unik og charmerende, hvorfor du har mulighed for at vælge præcis den taske som passer til dig. Selvom taskerne har det helt samme design, kan de være vidt forskellige i struktur og nuance. Dette kan du især opleve i vores taskebutik i Aarhus.

 

Bredt sortiment af lædervarer til mænd og kvinder hos Birkmond i Aarhus

 

Hos Birkmond sælger vi lædervarer til både mænd og kvinder, og mange af vores tasker og punge er unisex. I vores butik i Aarhus kan du finde hele vores udvalg af læderprodukter heriblandt:

 Arbejdstasker / computertasker

Skuldertasker, 

Rygsække, 

Toilettasker / makeup punge 

Bælter 

Læderhandsker

Punge / nøgleringe

Læderpleje 

Størstedelen af vores lædertasker er lavet i vegetabilsk garvet læder, og vi arbejder med forskellige typer af skind. I Aarhus butikken forhandles alle vores taskemodeller, så du har mulighed for at mærke kvaliteten og se hver taskes unikke struktur. På grund af lædervarernes høje kvalitet, fair pris og flotte designs, er vores lædertasker yderst populære. Birkmonds koncept omhandler nemlig at tilbyde kvalitetsprodukter til en fair pris. Gældende for alle vores tasker er, at de med tiden vil udvikle en flot patina, som kun gør lædertasken smukkere. I vores taskeforretning i Aarhus finder du også en masse smarte og praktiske læderpunge og kortholdere. Vi har en pung eller kortholder til enhver smag, og derudover har vi også praktiske og smarte accessories som læderhandsker, læderbælter og nøgleringe i butikken i Aarhus.

 

 

Høj læderkvalitet i vores taskebutik

 

I vores taskebutik i Aarhus kan du dufte, se og mærke den høje læderkvalitet, som vores tasker er lavet af. Hos Birkmond laver vi tasker i anilinlæder som er den øverste og bedste del af læderet, når det spaltes. Læderet er ikke anden sortering eller overforarbejdet. Vores lædertasker er vegetabilsk garvet, og der er ikke brugt plastik coating, prægning eller andet, hvilket gør at alle vores tasker har en flot og naturlig struktur, som vi finder yderst charmerende. Vores læder er af høj kvalitet, så vores tasker er yderst slidstærke og har en lang holdbarhed. Hvis du vil mærke den gode kvalitet, er du mere end velkommen til at komme forbi vores taskebutik i Aarhus.

 

En tur indenfor i taskebutikken i Aarhus

 

Når du åbner døren ind til vores taskebutik i Aarhus’ hyggelige Latinerkvarter, bliver du med det samme mødt af ét stort sanseindtryk. Duften af læder, som er gennemtrængende i luften, stemmer overens med synet af de naturlige materialer i rolige farver. Læderets naturlige, rå look er i fokus, og de forskellige skindtyper fremhæves. Vores personale er altid smilende og klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lædertaske. Vi har tænkt meget over hvilket udtryk vi vil signalere til vores kunder i vores taskeforretninger ud fra vores værdier og bæredygtige principper samtidig med, at vi har forsøgt at gøre oplevelsen nem og overskuelig.

 

 

Bæredygtige principper i vores taskebutik

 

Grundlaget for Birkmond er bæredygtige principper indenfor udtryk, produktion og kvalitet. Hos os går vi op i hvad vi sælger til vores kunder, og vi gør en dyd ud af at skabe lædertasker i et stilrent, dansk design i naturlige farver, som kan bruges på tværs af sæsoner og trends. Vi distancerer fra fast fashion ved at skabe få, holdbare designs som kan bruges år efter år. Vi vægter derfor også at bruge så meget af læderet som muligt og anvende den samme lædertype til flere taskemodeller. På den måde undgår vi spild samtidig med at vores lædertasker altid har en flot og naturlig struktur, som gør hver taske unik. Når du køber en Birkmond taske, investerer du i et holdbart produkt med masser af liv som ændrer udtryk ved patinering og brug. Skindet er vegetabilsk garvet, og vores lædervarer er bionedbrydelige idet vores læder er et naturmateriale, der ikke er behandlet med plastik el.lign. Bæredygtighed er bestemt på agendaen for os, og vi arbejder altid videre med vores processer for at udvikle den bedste tilgang til bæredygtighed for vores brand.

 

Har du brug for rådgivning? Tag et kig forbi vores taskebutik i Aarhus

 

I vores taskeforretning i Aarhus er vores personale altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige taske. I vores Aarhus butik, kan vi guide dig til at finde den perfekte lædertasker til dig selv eller en du holder af. Vi glæder os til at se dig i vores butik i Aarhus’ hyggelige Latinerkvarter på Graven nr. 23.

 

Birkmond butik brandstore i Latinerkvarteret Aarhus C Smukke danske designs og stilrene tasker lædertasker til gode priser Fokus på naturlige materialer og en god skindkvalitet

Find Birkmond Aarhus