Vores læder

Tasker i kvalitetslæder

Læder er et fantastisk naturmateriale med mange gode egenskaber og en lang levetid. Det slidstærke materiale tåler meget, og tillader dig at færdes i al slags vejr. Læder er samtidig et levende produkt som ændrer sig over tid, når det bruges og udvikler patina. Vi synes det er en del af læderets charme og med til at gøre læder ekstra lækkert. Vi har derfor valgt at bibeholde den naturlige struktur i vores læder og ikke overforarbejde det. På den måde har hver af vores tasker sit eget karakteristiske udtryk.

Anilinlæder - Den bedste læderkvalitet

Vores læder er altid af høj kvalitet. Vi arbejder med anilinlæder, som er den øverste og bedste del af læderet, da det ikke er overfladebelagt. Det betyder, at vi ikke overforarbejder vores læder i form af f.eks. plastcoating eller prægning af falsk struktur. Vi kan godt lide, at man kan se det er ægte læder. Vores læder får i stedet en naturlig behandling i form af fedt, olie og voks, når det bliver lavet. Det blødgører læderet og gør det mere afvisende overfor vand og snavs. Vores tasker er derfor både praktiske, men også utroligt lækre at have i hænderne, og de bliver kun bedre med tiden.

Fokus på få lædertyper

Vi arbejder med få skindtyper, så vi kan have fokus på at gøre disse rigtig lækre. Samtidig minimerer det antallet af processer og dermed vores aftryk på miljøet. Ved at arbejde med få skindtyper, er mange af vores modeller i det samme læder, og vi kan bruge restskind til mindre produkter. Du kan f.eks. matche din rejsetaske med din toilettaske eller din skuldertaske med din pung.

Vores læder er primært vegetabilsk garvet, hvilket betyder at der kun er anvendt naturlige materialer under garvningsprocessen. Vi synes det er vigtigt at arbejde så meget som muligt med dette, da det er den mest skånsomme form for garvning.

Skuldertaske til damer i vintage læder

Vores karismatiske vintage læder er lavet i slidstærkt gedeskind. Læderets pre-patinerede og lidt “krøllede” udtryk gør taskerne mere rå og rustikke. Vintage læderet har fået en god voksbehandling som gør det afvisende overfor vand og snavs samt fremmer den naturlige struktur.

Rejsetaske weekendtaske i rustikt mørkebrunt læder

Det rustikke gedeskind er et lækkert, mørkebrunt skind med et råt udtryk. Læderet har en lys bund, men overfladen har fået en god behandling med mørk fedt og olie, som giver læderet en mere våd følelse. Den gode behandling gør læderet afvisende overfor vand og snavs.

Det utroligt bløde lammeskind er fint og elegant samtidig med, at læderets naturlige struktur er bevaret. Læderet har fået en behandling med fedt samt en meget let overfladebehandling, så det er afvisende overfor vand og snavs. Læderet er slidstærkt og bliver kun flottere ved brug.

Vores velkendte koskind findes i både sort og cognac brun. Læderet har fået en god behandling med fedt, som gør det blødt. Vi har bibeholdt den naturlige struktur, og charmen ved at læderet varierer. Du vil opleve, at læderet med tiden udvikler flot patina, som gør læderet blødere og mørkere.

Vores smukke mahogni koskind er lidt mere stift end vores andre lædertyper. Læderet er blevet glattet, så der ikke er helt så meget struktur i overfladen. Det giver et mere elegant udtryk og tillader et utroligt flot og dybt farvespil i læderet. Læderet har en lys bund, men et øvre lag af mørk fedtbehandling, giver det smukke farvespil. Behandling med fedt og voks gør det slidstærke læder afvisende overfor vand og snavs.

Lille skuldertaske til hverdag i brunt læder til damer