Forhandlere

Vi udvikler os hele tiden og udover vores egen butik og webshop, er vi så heldige at have vores tasker repræsenteret på museer rundt omkring i landet. For os handler det om at udstille vores tasker i omgivelser, som vi kan stå inde for og samtidig give folk en interessant og indtryksrig oplevelse i forbindelse med vores tasker. Vores samarbejdspartnere er Moesgaard museum i Aarhus, Brandts museum i Odense, Kunsten i Aalborg, Kongernes Jelling i Jelling, HEART museet i Herning og Kulturmuseet i Vejle. Kender du ikke museerne? Bliv præsenteret for dem her.


Moesgaard museum

Moesgaard museum ved Aarhus byder på en unik oplevelse som gør dig klogere på både fortiden og nutiden. Beliggende i naturskønne omgivelserne og med sin unikke arkitektur, fortæller Moesgaard dig historien om mennesker gennem tiden. Oplev samvær på tværs af generationer, og oplev samtidig vores taskers lækre læderkvalitet.


Brandts museum i Odense kunstmuseum Birkmond samarbejdspartner Smuk bygning midt i centrum

Brandts museum

Brandts museum i Odense er et sted for kunst og visuel kultur. Det er et af de førende kunstmuseer for levende billeder i Norden, hvor der er fokus på læring, forandring og udvikling. Oplev blandingen af klassisk kunst og populære billeder fra samtiden, mens du finder Birkmonds stilrene taskedesigns i museumsbutikken. 


Kunsten

Kunsten - Museum of Modern Art Aalborg, er et oplevelseshus med kunst fra 1900-tallet frem til i dag. Det er et moderne kunstmuseum, som byder på en samling af nutidig kunst af høj karakter, hvor man kan samle ny inspiration. Kunsten byder bl.a. på et udvalg af vores klassiske og stilrene skuldertasker, punge og arbejdstasker. 

Kunsten museum for moderne kunst i Aalborg Bygning og facade, smuk arkitektur Birkmond samarbejdspartner

HEART

Hos HEART, Herning Museum of Contemporary Art, blandes museets historie med spændende samtidskunst af både danske og internationale kunstnere. Oplev Birkmonds tasker sammen med flotte udstillinger omkring design, mode og arkitektur.


Kongernes Jelling museum facade og bygning Flot og enkelt design, arkitektur Samarbejdspartner og forhandler af Birkmond lædertasker

 

Kongernes Jelling

Kongernes Jelling er et oplevelsescenter for hele familien. Få viden om vikingernes liv og tilværelse og oplev bl.a. hvordan Jelling så ud for 1000 år siden. Museet byder på en moderne og unik sanseoplevelse, hvor der både skal ses og mærkes. Hos Kongernes Jelling kan du bl.a. opleve Birkmonds tasker i det rustikke læder, som passer perfekt ind i museets univers. 


Kulturmuseum Vejle

Kulturmuseet i Vejle ligger i historiske rammer i Spinderihallerne som skaber en unik stemning og autencitet. Her kan du opleve Vejles historie gennem diverse udstillinger og fortællinger - fra oldtiden frem til i dag. Et museum for hele familien, hvor alt kan interageres med. I museumsbutikken findes et fint udvalg af bl.a. vores skuldertasker og punge i flere af vores populære lædertyper.


Oplev Birkmonds tasker i inspirerende miljøer

Vi elsker, at vores tasker er en del af inspirerende miljøer som er på linje med vores værdier. Bliv bl.a. betaget af moderne samtidskunst og oplev vores lædertasker i selskab med spændende udstillinger. Vores samarbejde med museerne handler om eksponering i forskellige dele af landet så flere får muligheden for at opleve vores produkter og mærke den lækre kvalitet af vores læder.

Birkmonds gode læderkvalitet og pris gælder uanset hvor du finder vores tasker. Hvad enten du fordyber dig i udstillingerne og leder efter nye indtryk eller har en hyggelig dag med familien, kan du danne dig et indtryk af vores tasker og deres tidløse design. Manja er i sine designs inspireret af både kunst og arkitektur, og det er derfor også naturligt, at valget af samarbejdspartnere er faldet på museer.