GENERELLE OPLYSNINGER
Birkmond
Butik: Graven 3, 8000 Aarhus
Kontor: Skæringvej 100, 8250 Lystrup
CVR. nr. 34117152
Juridisk navn: Leedsøe 
Enkelmandsvirksomhed 
Adresse: Nordborggade 28, 3. tv., 8000 Aarhus C

  

BETALING
På Birkmond.com kan der betales med Mobilepay, Visa Dankort og Mastercard. Birkmond tillægger ikke gebyr på betalingskort.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

  
FRAGT 
Vi tilbyder gratis fragt og retur. Det skal være nemt at handle med os. 
Vi sender med GLS. Du kan frit vælge mellem flere GLS pakkeshops. 
    Levering til pakkeshops er gratis
    Levering til privat- eller erhvervsadresse koster 25kr
Vi leverer kun i Danmark. Skriv til os hvis du ønsker levering uden for Danmark, så kan vi muligvis finde en løsning. 


LEVERINGSTID
Leveringstiden er 2-4 dage. 

 
FORTRYDELSESRET  
Man kan altid fortryde sit køb. Hos os har du som forbruger 30 dages fortrydelsesret. Dvs. fortrydelsesfristen er 30 dage efter du har modtaget din vare. 
Julegaver kan byttes frem til 15 februar 2018.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 
Du kan bytte varen eller få pengene tilbage -det er op til dig.
Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til CR@birkmond.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 
RETURNERING 
Det er nemt og gratis at returnere -Giv os besked herom på cr@birkmond.com senest 30 dage efter du har modtaget din vare. Julegaver kan byttes frem til 15. Februar.   
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, sender vi et returlabel til dig pr mail. Du har 14 dage til at sende varen retur til os. 
Det fremsendte returlabel skal du printe og sætte på pakken. Hvis original emballage ikke kan bruges, kan du pakke varen godt ind i et par plastikposer. Pakken indleveres til GLS. Du kan frit vælge mellem alle indleveringssteder i Danmark. Du vælger blot den, der er nemmest for dig.
Retur er gratis, men det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 
Vi refunderer pengene til det betalingskort, du brugte, da du afgav ordren. Hvis det ikke er muligt, vil du blive kontaktet af en medarbejder fra vores kundeservice pr. mail eller telefon.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 
REKLAMATION
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. 
Når du handler på Birkmond.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Er reklamationen berettiget, betaler vi returnering og sender dig en returlabel. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 
Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 
PERSONDATAPOLITIK 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi har bl.a. behov for at give dine oplysninger til GLS, så de kan kontakte dig, når din pakke er på vej og når den er klar til afhentning. Vi har derfor brug for følgende oplysninger fra dig: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Personoplysningerne registreres i vores system og vi skal jf. lovgivningen opbevare dem i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Birkmond.com er Birkmond (Leedsøe), Nordborggade 28, 8000 Aarhus. Kun direktøren og personalet i Birkmond og Birkmond.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til GLS, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.
Som registreret hos Birkmond har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Birkmond via e-mail (cr@birkmond.com).

Har du spørgsmål, så skriv til vores kundeservice på cr@birkmond.com.

 
KLAGEADGANG 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på CR@birkmond.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
 
Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   
  
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.12.2017 

 

Standardfortrydelsesformular
(Udfyld og returneres kun denne formular, hvis din fortrydelsesret er bekræftet af os pr mail. Hvis du fortryder dit køb, så gør os opmærksom herom ved at skrive til os på CR@birkmond.com)

Til:
birkmond.com
Nordborggade 28, 3tv
8000 Aarhus
E-mail: CR@birkmond.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
_______________________________


Bestilt den: ____________________
Modtaget den: _________________

Forbrugerens navn:
_______________________________

Forbrugerens adresse:
_______________________________
_______________________________

Forbrugerens underskrift: 
_______________________________
Dato for underskrift:
_______________________________