GENERELLE OPLYSNINGER
Birkmond
Adelgade 87, 2. sal, Skanderborg
CVR. nr. 34117152

 

FRAGT  - DANMARK
Vi tilbyder gratis fragt og retur ved køb over 400kr.
Vi sender med GLS og PostNord, og du kan frit vælge mellem flere pakkeshops. Leveringstiden er 1-3 hverdage.  

Ved køb over 400kr: 
    Levering til pakkeshops er gratis 
    Levering til privat- eller erhvervsadresse koster 25kr

Ved køb under 400kr: 
    Levering til pakkeshops 35kr
    Levering til privat- eller erhvervsadresse koster 59kr 

 

INTERNATIONAL SHIPPING & RETURN COSTS

Germany, Sweden, Netherlands 29 dkk

Norway 39 dkk
    Leveres fritt i Norge uten toll- og momsinnsamling. Alle priser på nettbutikken er angitt i danske kroner.  

Austria, Belgium, France, Iceland, Italy, Luxembourg, Poland, United Kingdom 39 dkk 

Czech Republic, Estonia, Finland, Hungary, Ireland, Latvia, Spain, Switzerland 49 dkk

Faroe Islands, Bulgaria, Croatia 59 dkk

Greece, Portugal 69 dkk

Australia, Canada 79 dkk

United States 89 dkkGreenland 159 dkk, Japan 195 dkk

 

BETALING  
På Birkmond.com kan der betales med Mobilepay, Visa Dankort og Mastercard.  Birkmond tillægger ikke gebyr på betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle priser på webshoppen angives i danske kroner, dkk. 

 

FORTRYDELSESRET  
Man kan altid fortryde sit køb. Hos os har du som forbruger 60 dages fortrydelsesret. Dvs. fortrydelsesfristen er 60 dage efter du har modtaget din vare. 
Du kan bytte varen eller få pengene tilbage -det er op til dig. Fristen indebærer, at du har 60 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@birkmond.com. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 
RETURNERING 
Det er nemt at returnere. Giv os besked herom på info@birkmond.com senest 60 dage efter du har modtaget din vare. Ved returnering skal kvittering fremvises. 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, sender du ordren retur ved hjælp af det returlabel, der var med i kassen. Hvis original emballage ikke kan bruges, kan du pakke varen godt ind. Pakken indleveres til GLS. Du kan frit vælge mellem alle indleveringssteder i Danmark. Du vælger blot den, der er nemmest for dig.
Returnering ved køb under 400kr: 35kr

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. 

 
REKLAMATION
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. 
Når du handler på Birkmond.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret eller andet, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Kvittering på købet skal kunne fremvises.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Skriv til os på info@birkmond.com. Du bedes oplyse, hvad problemet er samt vedhæfte et billede af problemet og af kvittering fra købet.

 
PERSONDATAPOLITIK 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi har bl.a. behov for at give dine oplysninger til GLS, så de kan kontakte dig, når din pakke er på vej og når den er klar til afhentning. Vi har derfor brug for følgende oplysninger fra dig: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Personoplysningerne registreres i vores system og vi skal jf. lovgivningen opbevare dem i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Birkmond.com er Birkmond, Adelgade 87, 2 , Skanderborg. Kun direktøren og personalet i Birkmond og Birkmond.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger videregives ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til GLS, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.
Som registreret hos Birkmond har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Birkmond via e-mail (info@birkmond.com).

 

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til vores kundeservice på info@birkmond.com.