vi tilbyder          

firmagaver

FIRMAGAVER INDENFOR DIT BUDGET

Hos Birkmond laver vi kvalitetstasker til en fair pris, og det gør vi ved at skære fordyrende mellemled fra. Det betyder, at du altid kan få en firmagave indenfor dit budget, hvad enten du vil sørge for en smart arbejdstaske til din medarbejder eller forære en lækker taske indenfor gaveloftet. Når der bestilles til mange medarbejdere, kan vi evt. aftale en mængderabat afhængig af vare og leveringstid. Vi kan også fakturere til EAN.

Birkmonds konceptArbejdstasker til herrer og damer

BIRKMOND LÆDERTASKER

- EN UNIK GAVEOPLEVELSE
 
Som gaven åbnes, bliver den skønne duft af læder kraftigere, og snart har hænderne fat i det bløde skind. Der ligger en taske fra Birkmond indeni pakken, og det stilrene design og naturlige materiale går hånd i hånd. Sanserne forkæles, og den gode kvalitet værdsættes.
Sådan er oplevelsen, når der åbnes en gave fra Birkmond.

Birkmond er et dansk taskebrand med fokus på en høj læderkvalitet, et enkelt design og en fornuftig pris. Vi designer selv vores tasker og har et tæt samarbejde med systuen i Indien. På den måde undgår vi fordyrende mellemled og har den direkte dialog. Vi arbejder ud fra bæredygtige værdier med fokus på et tidløst design og brug af så få processor som muligt. Vores koncept er enkelt og sikrer et unikt produkt.

Vi elsker læder og dets gode egenskaber. Det naturlige materiale er yderst slidstærk og bliver kun pænere med tiden. Vi har valgt ikke at overforarbejde med plastcoating el.lign., så hver taske har sine egne karakteristika og udvikler naturligt patina. En taske fra Birkmond er derfor en fantastisk gave at give, da det er en unik oplevelse at få vores tasker i hænderne. Uanset hvilken taske du vil forkæle dine medarbejdere med, er I sikret et flot og holdbart produkt.

FIRMAGAVEr Med/UDEN LOGO

- EN ARBEJDSTASKE TIL JER

Ønsker du at give dine medarbejdere en unik arbejdstaske med firmalogo? Hos Birkmond broderer vi gerne jeres logo på firmagaver, når der bestilles mindst fem varer. Logoet kan laves i forskellige farver og størrelser. Der er dog en begrænsning i hvor på varen, logoet kan placeres.

Udover at være en funktionel og smart firmagave til dine medarbejdere, så er en taske med firmalogo også god reklame for din virksomhed. Når dine medarbejdere har en kvalitetstaske med firmalogo på, giver det et professionelt og præsentabelt udtryk. Det kan være, at dine medarbejdere rejser rundt til kunder, er på messer, konferencer eller blot pendler til og fra arbejde, hvor den bliver set af mange mennesker. Når omgivelserne først har set tasken med dit firmalogo, vil det blive i hukommelsen. En kvalitetstaske er en god firmagave til bl.a. jubilæum eller som julegave.

PRISEN FOR LOGOBRODERING ER 25-50 KR. PR. VARE

Samt et opstartsgebyr på 195 kr.

VORES ERFARINGER MED FIRMAGAVER

Antal: Vi sælger normalvis 30-50stk tasker ved firmagaver, men kontakt os omkring jeres behov. I kan vælge om det skal være den samme taske eller om jeres ansatte skal have mulighed for at vælge mellem eks. 5 forskellige modeller. 

Bytte: Ved andre kunder har vi aftalt, at taskerne kan byttes (gælder ikke med logo), og reklamationsretten er som altid 2 år. 

BETALING: Almindelig faktura eller fakturering til EAN.

INDPAKNING: Ønsker I jeres firmagaver pakket ind, kan vi sørge for dette. Vores kunder har indtil nu selv stået for indpakning, men det kan arrangeres.

LEVERING: Vi sender som standard fra vores lager med PostNord, og leveringstiden er 1-3 dage såfremt varen er på lager. Ønsker I at få broderet firmalogo på taskerne, tager det 1-2 uger.

Stor rejsetaske i brunt rustikt læder

EN TASKE SOM FIRMAJULEGAVE

Det kan være en udfordring at finde spændende firmajulegaver til medarbejderne, og man kan ofte ende med at købe det samme år efter år. Ønsker du at opgradere firmajulegaven for 2022, kan du allerede nu finde de perfekte gaver hos Birkmond. Vores arbejdstasker er populære gaver hos både mænd og kvinder, og vi har et godt udvalg som passer efter stil og behov. Du kan altså snildt forkæle dine medarbejdere ved at opgradere den traditionelle og tarvelige nylon computertaske til en stilren kvalitetstaske i læder.

Vil du forkæle dine medarbejdere lidt ekstra, kan du forære dem en rejsetaske. Vores lækre rejsetasker kan medbringes på forretningsrejser i både ind- og udland, hvad enten det er korte eller lange ture. Vores lille rejsetaske, Malmö, kan medbringes som håndbagage i flyveren. Det gør det nemt for dine medarbejdere at rejse rundt.

Stor rejsetaske til herrer i rustikt læder
Stor sort rejsetaske i ægte læder med lang skulderrem

Fælles for vores lædertasker er det enkle design og den gode kvalitet. En taske fra Birkmond er altså en holdbar firmajulegave, som dine medarbejdere kan have glæde af i mange år. Når dine medarbejdere åbner deres gave fra Birkmond, vil de blive mødt af den skønne læderduft og mærke læderets blødhed og kvalitet. Det er en lækker oplevelse.

KONTAKT OS OMKRING FIRMAGAVER

Hos Birkmond finder du unikke firmagaver til dine medarbejdere, som de kan have glæde af i mange år frem. Med vores gode læderkvalitet og det enkle design, går man sjældent galt i byen.

Når der bestilles til mange medarbejdere, kan vi evt. aftale en mængderabat afhængig af vare og leveringstid. 

Kontakt os på 29244414 eller cr@birkmond.com

Vi glæder os til at høre fra dig.