BIRKMONDS koncept

Fordi det kan gøres bedre

Birkmond blev grundlagt med en tro på, at der kan skabes bæredygtige kvalitetstasker til en fair pris. Vores nytænkende koncept er på kort tid blevet populært blandt mange, og vi arbejder hver dag hårdt for vores grundværdier:

- Tidløst og praktisk dansk design

- Bæredygtighed

- Pris og kvalitet


Lædertasker i høj kvalitet

Hos Birkmond har vi et simpelt koncept - vi designer kvalitetstasker til en fair pris. Mange undrer sig over, hvordan vi kan lave et så lækkert produkt til så god en pris, men det er simpelt. Vi har valgt primært at sælge vores tasker gennem egen butik og webshop. På den måde undgår vi fordyrende mellemled som ellers ville forhøje vores priser. Vi sælger direkte til vores kunder og tilbyder dem mere værdi for deres penge. Vi stræber efter at skabe en bedre og billigere købsoplevelse, fordi det netop kan gøres bedre. 

Udover at være den primære forhandler af vores tasker, står vi også selv designarbejdet samt er i direkte dialog med vores leverandør. Manja designer selv alle taskerne samt står for samarbejdet med leverandøren. Det er altid os du møder i butikken, hvis du ringer for rådgivning over telefonen eller sender en mail. Ingen ved mere om vores produkter end os, og vi vil gerne bibeholde den informative oplevelse, som vi tilbyder vores kunder.

Birkmonds værdier - naturlige materialer og et bæredygtigt design

Vores tasker adskiller sig fra andre, da de altid er lavet i ægte kvalitetslæder. Vores læder er helt naturligt og ikke overforarbejdet med falsk prægning i læderet eller plastik coating. Hver taske er derfor unik med sin egen struktur. Hos Birkmond værner vi om et bæredygtigt design samt naturlige materialer. Vi elsker læder som materiale, fordi det har så mange gode egenskaber. Det er holdbart og unikt, og det bliver kun smukkere med årene. Vores læder ændrer udtryk, når det patinerer, hvorfor du får et produkt med masser af liv. Når du køber en lædertaske, investerer du derfor både i et smukt og holdbart produkt, som du kan få glæde af i mange år.

Vores tasker har altid et stilrent og tidløst dansk design. Det minimalistiske udtryk henvender sig til både mænd og kvinder, og de fleste af vores tasker er derfor unisex. Det enkle design er med til at støtte vores bæredygtige værdier, da man investerer i en slidstærk taske som kan bruges gang på gang i mange år frem. Vi tror ikke på fast fashion, men værner i stedet om at skabe få, holdbare designs og udvider vores sortiment efter behov fremfor hele tiden at genopfinde nye styles.