Julegaveideer til ham

Den søde juletid nærmer sig, og mange er begyndt at tænke på gaveindkøb. Det kan dog være lidt udfordrende en gang imellem, især hvis man ikke har en ønskeseddel at gå ud fra. Hvad skal man f.eks. give til manden som har alt?

Bliv inspireret til gode julegaveideer til manden lige her. Klassisk toilettaske i lækkert læder

En oplagt julegaveidé til manden som har alt er en toilettaske. En toilettaske er både praktisk og nødvendig, når man skal på weekendtur og længere rejser, men det er ikke altid, at man selv investerer i en flot toilettaske i god kvalitet. Behovet for størrelse er forskellig, og hos Birkmond kan du finde klassiske og stilrene toilettasker med både et og flere rum. Vi har toilettasker i vores kendte læderkvalitet, men tilbyder også en mere rustik udgave til manden som foretrækker lidt mere kant.

Se hele udvalget af toilettasker her.Stilrent bælte

En anden oplagt julegaveidé er et flot og slidstærkt bælte. Mange bruger bælte til hverdag, og det bliver hurtigt en essentiel del af garderoben. Det er derfor vigtigt med et bælte i en god kvalitet, som kan holde i lang tid. Et bælte med et flot og stilrent design er ofte en sikker vinder, og uanset om man er mere til brun eller sort, kan det findes hos Birkmond.

Se vores bælter her. 


Rejsetaske i lækkert design

En anden god gave til manden som har alt er en rejsetaske. En rejsetaske er en flot gave at give, især når den er lavet i en god læderkvalitet. En rejsetaske er yderst brugbar, da den kan medbringes som håndbagage på rejser eller tages over skulderen på en weekendtur. Den kan endda bruges som sportstaske. Alle vores rejsetasker har det samme enkle design og lækre læderkvalitet, så julegaven kan bruges i årevis. Til manden, som kan lide et anderledes udtryk, har vi en fed rustik rejsetaske, som kun bliver mere rustik ved brug. 

Rejsetaskerne kan findes her.En flot og praktisk arbejdstaske

En arbejdstaske er en vigtig del af hverdagen for mange, og den er ofte nødt til at være praktisk hvis man f.eks. skal have den med på cyklen. Det er dog ikke ensbetydende med, at arbejdstasken ikke kan have et lækkert design. En flot arbejdstaske er en god julegave, da den er yderst brugbar. Vores arbejdstasker er alle funktionelle samtidig med, at de har et tidløst dansk design. Behovet for rummelighed varierer, men et godt bud på en arbejdstaske kan være en computertaske.

Find alle vores arbejdstasker lige her.Bløde handsker til at holde varmen 

Handsker er altid praktiske og nødvendige i de kolde vintermåneder, og de er derfor også en god julegaveidé. Et par læderhandsker holder hænderne varme og er samtidig meget stilrene. 

Vi forhandler Randers Handsker, som er kendte for deres fantastiske kvalitet, og deres mere end 200 års erfaring. 

Se hele udvalget her.


En pung i god kvalitet

Er du på jagt efter en mindre julegave, er en pung eller en kortholder et godt bud. En pung er essentiel til at holde styr på kort, kvitteringer mv., så det ikke bare ligger løst i lommen. En pung eller kortholder er en gave, som altid kan bruges og som kan erstatte den gamle, hvis den er blevet for slidt.

Find punge og kortholdere her.


God kvalitet til en du holder af

Hos Birkmond tilbyder vi lækre produkter til fair priser. Vores tasker har altid et tidløst og stilrent dansk design, og vi bruger den bedste læderkvalitet, som har en smuk naturlig struktur samt en fantastisk blødhed. Læderet udvikler patina og bliver kun flottere med tiden. Det slidstærke læder sikrer taskerne en god holdbarhed, hvorfor du kan være sikker på at give en gave, som holder i mange år frem. Pleje af læderprodukter

Læder er et holdbart og slidstærkt materiale, der bliver flottere med tiden, mens det udvikler patina. Det har dog, som alt andet, også brug for lidt kærlig omsorg engang imellem. Læder er nemt at vedligeholde, og vi bruger kun 100 % naturligt læderfedt til at pleje vores tasker. Læderfedt hjælper med at afvise vand og snavs, som ellers kan fjernes med en tør eller hårdt opvredet klud. 

Vil du vide mere omkring læderpleje, kan du læse om det lige her.


Køb julegaven både online og i vores butik

Du kan købe julegaver til en særlig mand i dit liv både på vores webshop, samt i vores fysiske butik i Aarhus. I butikken tilbyder vi julegavehandel i hyggelige omgivelser, og så pakker vi selvfølgelig din gave ind. Skal gaven sendes, sætter vi gerne et byttemærke på og dækker fragten*. Uanset om du køber online eller i butikken, har vi altid 60 dages bytteret og pengene retur. 

Vær i god tid og bestil gaven senest d. 18. december for at være sikker på, at den når frem. Julegaver byttes frem til 24. Februar. 

*gratis fragt for køb over 400kr