En rejsetaske/weekendtaske til den korte eller lange tur

Det er dejligt at komme lidt væk fra hverdagen, hvad enten det er en weekendtur eller en lidt længere ferie, men hvad skal du pakke i, når ferien står for døren? Måske er du træt af rullekufferten og vil gerne have en mere lækker og stilren taske i en god kvalitet. Rejsetasken i ægte læder er en vidunderlig klassiker at pakke i. Med duften af det bløde og rene læder, blomstrer nostalgien og velvære allerede frem, mens du pakker til din ferie i en lækker rejsetaske. Hos Birkmond har vi en serie af helt perfekte weekendtasker og rejsetasker i læder, som opfylder de fleste behov.

Rummelige rejsetasker i læder

Der er mange ting, der er værd at overveje, når man skal vælge den helt rigtige rejsetaske i læder. Det kan være taskens udtryk, rejsetaskens størrelse samt pleje af læderet. Hos Birkmond, har vi to forskellige størrelse rejsetasker, Malmö og Stockholm. Begge rejsetasker er populære hos både kvinder og mænd i alle aldersgrupper, da de har et stilrent design i en lækker læderkvalitet som kun bliver smukkere ved brug. Weekendtaskerne er rummelige, da de har et stort rum samt mindre lommer til opbevaring af mindre ejendele. Derudover er rejsetaskerne nemme at transportere, da begge modeller har hanke samt en aftagelig og justerbar skulderrem. Vores læderrejsetasker fås i forskellige skindtyper og farver, hvilket betyder, at vi har en rejsetaske til enhver smag. Vores weekendtaske i læder, Malmö, er en smule mindre end rejsetasken, Stockholm.

Malmö - Den praktiske weekendtaske

Birkmonds lille weekendtaske i læder hedder Malmö. Malmö rejsetasken er populær til den forlængede weekend, den enkelte overnatning eller flyveturen, da den har mål efter håndbagageregler. Den lille rejsetasken findes i 3 forskellige versioner; sort, cognac og rustik mørkebrun. Den sorte og cognacfarvede er blødt, vegetabilsk garvet koskind, og den rustikke mørkebrune er lækkert vegetabilsk garvet gedeskind. Lædertasken passer til mænd og kvinder i alle aldre og er en ægte klassiker som kan følge dig år efter år. Weekendtasken måler H30 x B47 x D20 cm og kan indeholde din garderobe til en weekendtur. Taskens størrelse og rummelighed, gør den også populær som sportstaske blandt vores kunder. Skal Malmö bruges til dette formål, anbefaler vi at bruge en pose omkring vådt tøj og håndklæder.

Flot og praktisk weekendtaske rejsetaske til mænd og kvinder smukt og stilrent dansk design funktionel lille rejsetaske til håndbagage sportstaske i læder

Malmö weekendtaske i sort læder

Enkel og stilren lille rejsetaske i læder flot og funktionel weekendtaske til mænd og kvinder taske til håndbagage sporttaske i læder stilrent dansk design

Malmö weekendtaske i brunt læder

Smart og flot rejsetaske i læder lille rejsetaske weekendtaske i rustikt læder til mænd og kvinder stilrent og praktisk dansk design fra Birkmond taskebutik i Aarhus

Malmö weekendtaske i rustikt læder

Stockholm - Den store rejsetaske i læder

Vores store rejsetaske er modellen Stockholm. Stockholm rejsetasken er populær til længere rejser samt forlængede weekender. Den flotte taske kan nemt bruges i stedet for en kuffert, da den har en stor rummelighed. Fordelen ved en rejsetaske i læder er også, at tasken kun fylder så meget, som den er fyldt ud. Det er derfor let at medbringe rejsetasken på turen. Skal du være væk i længere tid eller vil du være sikker på at kunne have et par ekstra sko eller en sweater med i tasken, er Stockholm det rette valg for dig. Stockholm rejsetasken måler H32 x B49 x D24 cm og er væsenlig mere rummelig end weekendtasken, Malmö.

Den store Stockholm rejsetaske findes i fire variationer af læder; blødt koskind i sort og cognac, rustikt mørkebrunt gedeskind samt vores rustikke koskind. Den rustikke koskind har en mat, brun farve, og den er lidt stivere i læderet, så den naturlige struktur, folderene og patinering kommer til udtryk på flotteste vis. Alle lædertyper er vegetabilsk garvede.

Stor flot rejsetaske weekendtaske i stift læder smuk og stilren rejsetaske i læder til mænd og kvinder dansk design fra Birkmond Aarhus taskebutik og lædervarer

Stockholm rejsetaske i rustikt, stift læder

Enkel og praktisk rejsetaske i sort vegetabilsk garvet læder læderrejsetaske weekendtaske til kvinder og mænd i tidsløst dansk design fra Aarhus taskebutik Birkmond

Stockholm rejsetaske i sort læder

Stor rejsetaske i brunt vegetabilsk garvet læder fra Birkmond flot og enkelt dansk design weekendtaske til mænd og kvinder Stockholm rejsetaske i brunt læder

Smart og flot weekendtaske rustik rejsetaske i vegetabilsk garvet læder stilrent og smukt dansk design i læder taske til ferie rejsetaske i læder til mænd og kvinder Aarhus taskebutik og lædervarer

Stockholm rejsetaske i rustikt læder

Dansk design i holdbart læder

Vores rejsetasker er designet i meget holdbare lædertyper. Det er lækkert anilinlæder, som er det øverste lag, når læderet spaltes. Det vil sige, at det er rent skind som patinerer fantastisk smukt i brug, så tasken kun bliver flottere med tiden. Læderet har ikke fået plastik coating, falsk prægning eller anden overforarbejdening, hvorfor hver taske har sin egen unikke struktur. Det vegetabilsk garvede koskind skal kun behandles med naturligt læderfedt, mens det rustikke gedeskind i forvejen er godt mættet og blot skal tages i brug.

Enkel og praktisk lille rejsetaske populær weekendtaske til håndbagage flot og stilrent dansk design rejsetaske i læder til mænd og kvinder vegetabilsk garvet læder taskebutik Aarhus Birkmond

Hos Birkmond går vi ind for et stilrent design og en fantastisk læderkvalitet til en fornuftig pris, så du på bæredygtig vis kan have glæde af din taske i mange år. Vi har valgt at skære unødvendige mellemled fra, så vi kan tilbyde et lækkert produkt og bibeholde den gode pris. Manja, som er indehaver af Birkmond, designer selv alle tasker og sender tegningerne af sted til systuen. Fra Systuen sendes taskerne direkte tilbage til vores butik og kommer ud til vores kunder.

En taske til mænd og kvinder

Birkmonds rejsetasker er tidløse og minimalistiske i designet samtidig med, at de er praktiske at medbringe. Designet er praktisk med en aftagelig skulderrem, således at tasken kan bæres i hankene, over skulderen eller crossbody. Rejsetaskerne er rummelige, da de har et stort rum samt mindre lommer indvendigt til at organisere småting. Udvendig har taskerne en praktisk lomme som er nem at tilgå. Det enkle og stilrene design gør, at weekendtaskerne henvender sig til både mænd og kvinder. Tasken er derfor en rigtig fin gave til manden som har alt eller kvinden der fortjener en lækker taske til weekendturen. Flere vælger også at købe matchende rejsetasker til sig selv og deres partner.

Pleje af din rejsetaske i læder

Vi anbefaler altid at tage dig godt af din rejsetaske, så den holder så længe som muligt. Afhængig af lædertypen, anbefaler vi forskellig pleje, dog altid med læderfedt. 
Vores brune og sorte rejsetasker i koskind skal behandles med læderfedt. Når du behandler disse rejsetasker med læderfedt, bliver de mere afvisende overfor vand og snavs, og holder sig dermed flotte i længere tid.
Vi anbefaler, at du som start bruger en naturlig læderfedt, uden farve, til at pleje din rejsetaske. Hvis din rejsetaske skal friskes lidt op, anbefaler vi også at du giver den en behandling med naturlig læderfedt. Har du har købt en sort rejsetaske, og du med tiden synes, at farven trænger til lidt genopfriskning, anbefaler vi, at du bruger en sort læderfedt.

Vores rejsetasker i rustikt gedeskind har fået en fin behandling med fedt og olie. De er derfor godt mættede og mere våde i overfladen. Vi anbefaler derfor ikke at behandle med læderfedt til at starte med. Hvis du med tiden oplever, at læderet begynder at blive lidt tørt, kan du bruge en naturlig læderfedt.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du plejer din nye rejsetaske i læder på bedste vis, kan du læse mere her

En toilettaske som supplement til rejsetasken

Måske du har fundet den perfekte rejsetaske, og nu mangler den flotte og matchende toilettaske i læder. Hos Birkmond har vi et fint udvalg af toilettasker til mænd og kvinder i forskellige designs og størrelser. Toilettaskerne er lavet i samme lækre læderkvalitet, så det er en fornøjelse at pakke tasken. Overvej hvad dine behov er. Mangler du en lille makeuppung, en stor toilettaske med mulighed for opdeling af dine ting eller en praktisk toilettaske som kan hænges op? Uanset kan vi dække dit behov. Se hele vores udvalg af toilettasker her.Med en flot rejsetaske i hus, er du allerede godt på vej til afslapning og hygge på din næste ferie.

Vi glæder og til at se dig i butikken i Graven 23 i Aarhus eller byde dig velkommen på vores webshop birkmond.com. 
Vi er altid klar til at vejlede dig til valget af den helt rigtige lædertaske.