Divina

DEN POPULÆRE DAMETASKE

FLOT OG ENKEL SKULDERTASKE TIL HVERDAG 

Leder du efter den perfekte skuldertaske som kan rumme det du har med i hverdagen uden alting går tabt i bunden af tasken? Det er nødvendigt med en skuldertaske, som nemt kan tages med på farten i en travl hverdag. Det gælder både ift. at transportere tasken rundt og ikke skulle bruge lang tid på at finde pung eller nøgler. Hos Birkmond har vi et godt bud på en taske som både kan dække dine praktiske behov, men som samtidig er meget mere end det. Vores Divina skuldertaske er, med sit stilrene, danske design, en eftertragtet klassiker i vores sortiment. Skuldertasken er perfekt som hverdagstaske med sit moderne og afslappede udtryk, og det enkle design gør Divina til en taske som aldrig går af mode. Du kan derfor have glæde af din taske i mange år og få dækket dine praktiske behov for plads og opdeling samt nyde den smukke patinering, som tasken med tiden udvikler.

PRAKTISK OG RUMMELIG DAMETASKE

Cognac brun skuldertaske i læder

STILREN STRIKKETASKE I LÆDER

Har du udfordringer med at finde en strikketaske som både er praktisk og æstetisk pæn? En strikketaske behøver ikke at være kedelig at se på, den kan derimod være i et flot design, så tasken passer til din stil. 

Med sin gode rummelighed kan skuldertasken bruges som både hverdagstaske og som mindre arbejdstaske, da der er plads til en 13” computer. Vil du derfor gerne have mulighed for at arbejde uanset hvor du befinder dig, er Divina et godt valg til hverdagen.  Divina er en populær taske til dem som gerne vil have plads til lidt af det hele - både computer, en trøje og en vandflaske mv. Da skuldertasken har mange mindre lommer til værdigenstande, og taskens store rum er opdelt i to af en stor midterlomme med lynlås, er det nemt at danne sig et overblik og holde styr på tingene. Skuldertaskens rumopdeling gør det også muligt at opbevare din computer separat, således at den beskyttes mod skræmmer.

Indvendigt findes også en mindre lomme med lynlås, hvor der er plads til ejendele som telefon, læbepomade og nøgler, der nemt kan blive væk i et større rum. Derudover er den flotte dametaske også udstyret med to åbne lommer samt lommer udvendigt. Divina tasken er til den kvalitetsbevidste kvinde som ønsker et godt overblik over sine ting i hverdagen.


Dametaske i cognac brunt læder med lang rem

Vores Divina skuldertaske kan med fordel bruges, når du har brug for at have strikketøjet med på farten. Med sin gode rumopdeling kan du skille dit strikketøj fra dine andre ejendele i tasken, og på den måde undgår, at garnet bliver viklet ind i resten af håndtaskens indhold. Der er plads til både garnnøgler, strikkepinde og andet tilbehør. Skuldertasken tillader dig at tage dine kreative strikkeprojekter med dig rundt, så du kan gribe strikketøjet, når du har et øjeblik for dig selv eller med dine strikkeveninder, som med garanti vil kigge langt efter din flotte strikketaske i læder.

CROSSBODY TASKE TIL ARBEJDE OG HVERDAG

Skuldertasken har både en kort og en lang skulderrem, som begge er aftagelige. På den måde kan tasken både bruges over skulderen, crossbody og du kan gå med tasken i hånden. Den lange skulderrem kan justeres, hvilket gør tasken ideel at have med på farten. Vores populære Divina skuldertaske giver dig muligheden for at bære tasken crossbody, så du kan have hænderne frie til hverdagens gøremål eller tage cyklen uden at gå på kompromis med pladsen. Du kan derfor nemt bruge tasken, når du skal frem og tilbage fra arbejde, på en shoppetur eller på en dagstur med familien.

SKULDERTASKE I LÆDER AF HØJ LÆDERKVALITET 

Den klassiske skuldertaske er lavet i vores velkendte koskind, som med sin naturlige struktur giver hver taske et unikt udtryk. Vores læder er ikke overforarbejdet med plastcoating, falsk prægning el.lign., og du vil derfor opleve, at din skuldertaske med tiden udvikler patina som kun gør tasken flottere og mere personlig. Tasken er både slidstærk og utrolig blød, da læderets naturlige fedt er trukket frem til overfladen. Vores læder er vegetabilsk garvet, hvilket betyder at der kun anvendes naturlige materialer under garvningsprocessen. Det er den mildeste form for garvning og mindre miljøbelastende. Garvningsprocessen, vores brug af restskind og et enkelt design er med til, at vi kan tilbyde dig et mere bæredygtigt og holdbart produkt som holder i mange år.

Vores Divina skuldertaske fås i både sort, cognac brun og beige - alle i samme gode læderkvalitet. Så er spørgsmålet bare, hvilken farve din nye skuldertaske skal have. Den sorte, tidløse skuldertaske er et sikkert valg, da den passer til det meste af garderoben og kan bruges hele året rundt. Den smukke cognac brune taske går heller aldrig af mode og er med sin jordnære farve et flot alternativ til den klassiske sorte. Vores beige skuldertaske er lys og perfekt til forår/sommer, men giver også et frisk pust i de grå vintermåneder. Ved både cognac brun og beige vil du se læderet patinere på smukkeste vis og med tiden blive lidt mørkere. Det sorte skind vil patinere mere afdæmpet og blive blødere. Uanset hvilken farve der passer bedst til dig, vil du få en unik taske, da strukturen i læderet varierer.
Lædertaske til damer i cognac brun       
O-ring trim detalje på skuldertaske       

Sort skuldertaske til damer med lynlås

PLEJE AF DIN NYE SKULDERTASKE

Vores Divina skuldertaske er lavet i vegetabilsk garvet koskind som gør, at du får en taske med gode egenskaber og en lang levetid. Skuldertasken er ikke overforarbejdet, men i stedet er læderets naturlige struktur bibeholdt. Da det er en meget rå skind vi bruger, anbefaler vi at behandle tasken med læderfedt, da det blot går ind og plejer og beskytter læderet. Du kan med fordel give skuldertasken en god omgang læderfedt inden den tages i brug og evt. et par gange om året. På den måde holdes læderet sundt samt afvisende overfor vand og snavs. Du kan læse mere omkring anvendelse af læderfedt samt pleje af din Birkmond taske her.

HOLDBAR OG STILREN DAMETASKE TIL DIT BEHOV

Hos Birkmond designer vi lædertasker som er funktionelle, i god kvalitet og med et enkelt design. Vores tasker er lavet i høj kvalitet og der er fokus på gode materialer fra læder til lynlåse. Vores tasker har derfor en lang levetid. Divina tasken er ingen undtagelse, og uanset om du er på udkig efter en skuldertaske til hverdag, en mindre computertaske/arbejdstaske eller noget helt fjerde, så er Divina et alsidigt og tidløst bud på din nye taske. Med Divina skuldertasken får du en tro følgesvend de næste mange år.