Aarhus Bloggere Indtager Birkmonds Nye Taskebutik i Latinerkvarteret

Aarhus Bloggere Indtager Birkmonds Nye Taskebutik i Latinerkvarteret

Pre-opening

Dagen før vores pop-up butiks officielle åbning på Graven 3 i Aarhus inviterede vi en håndfuld bloggere til pre-opening. Aftenen bød på god mad, en snak om at udfordre branchen og en tur i vores læderworkshop i butikken.

Til eventet kom Michelle (Stonemuse), Mia Gardum, Sidsel (fra Sidsel og Lasse), Emma Martiny, Emma Kathrine, Anna Würtz og Nana Bech forbi. De dejlige aarhusianske bloggere medbragte godt humør, og sammen havde vi en rigtig hyggelig aften.

Vi fortalte om visionen med butikken og vores lædertasker, og fik samtidig deres feedback på vores koncept. Flere var overraskede over, at vi kunne sælge ægte lædertasker til så lave priser uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Det er også noget, vi ofte hører fra vores søde kunder på designmesser og i butikken.

Det er vigtigt for os, at Birkmond fortsætter med at forene stilrene lædertasker med en god pris, og derfor varmer det også, når vi får god feedback på taskerne. Vi snakkede desuden med bloggerne om, hvilke tasker de mangler i deres hverdag, og hvordan forskellige tasker giver forskellige udtryk. Det var inspirerende at få deres feedback, og vi er også altid åbne for forslag til designs, hvis nogen har en idé til en taske, de simpelthen bare mangler i deres liv.

Kreativitetens tegn 

Aftenen stod desuden i naturens og kreativitetens tegn, da vi ville vise vores kærlighed til læder og samtidig lære fra os af læderets muligheder og potentiale. Vi viste de forskellige slags læder og skind, og hvad man kunne bruge dem til. I læderworkshoppen lavede bloggerne fine DIY kreationer i læder som nøgleringe, mobilcovers og personlige name tags til deres næste rejse. Læderworkshoppen var et stort hit, og for mange en sjov og anderledes opgave, da det ikke er hver dag, man får lov til at slippe sit indre legebarn ud og være kreativ.

Vi var glade for den respons, vi fik til vores pre-opening, og som vi siden også har fået fra vores kunder. Hvis du endnu ikke har været et smut forbi butikken og set vores lædertasker, så skal du være meget velkommen. Vi glæder os til at se jer.