Taskeguide til studiestart

Ny taske til studiestart: En guide til valg af den rette lædertaske.

Det er altid rart at være godt klædt på, og klar til de nye udfordinger som en studiestart bringer. Hvad enten det er et nyt studie eller et nyt semester, har Birkmond designet en serie af tasker og sleeves i læder, der er perfekte til at medbringe på studiet. Hos Birkmond går vi op i et stilrent design og god kvalitet til fornuftige priser, så du på bæredygtig vis kan bruge din lædertaske i mange år. 

Vores lædertasker passer perfekt til at have med på studiet, da du også har mulighed for at medbringe din computer. Er du i tvivl om hvilken taske, du skal vælge, har vi her lavet en guide til hjælp.

Taskeguide til hende

Til kvinderne som skal have en computer, bøger eller lidt af hvert med på farten og på studiet, kan vi tilbyde rygsække, shoppere eller en funktionel og elegant arbejdstaske. Her vil vi introducere både kundernes og vores favoritter samt give vores bedste bud på at blive klar til studiestart med den helt rigtige taske.


Firenze shopper flot og stilren skuldertaske i vegetabilsk garvet læder lædertaske til kvinder i smukt cognacbrunt skind enkelt dansk design med plads til computer

Firenze shopperen, er den perfekte klassiske shopper i en lækker kvalitet af vegetabilsk garvet læder. Designet er populært og enkelt. Skuldertasken har en tilhørende skulderstrop der kan hægtes af og på efter behov, så man kan have tasken på som crossbody, hvis man f.eks. skal cykle med den. 

Lædershopperen er stilren i designet og praktisk med en lomme uden på samt små lommer indvendig til mobilen og en lomme med lynlås til småting. Det store rum kan nemt indeholde en computer på 13” eller 15” samt nogle bøger ved siden af, hvilket gør tasken ideel som skoletaske.

Firenze shopperen findes i sort og cognacfarvet læder. Læderet patinerer smukt ved brug, læderet bliver blødere og den cognacfarede shopper bliver mørkere med tiden.Tasken er en af vores mest populære skuldertasker, en bestseller og en yndlingstaske for mange af vores kunder. Med sit stilrene udtryk og praktiske design, passer tasken til alle typer og kan med fordel bruges til både studie, hverdag og arbejde.


Milano skuldertasken er storesøster til Firenze og er vores største shopper taske. Milano tasken er i en lækker læderkvalitet som er blød og lidt poset i designet. Dette gør tasken meget rummelig. Den flotte taske har en praktisk computerlomme indvendig, så din computer er beskyttet i tasken 

Der er plads til, at du kan have en masse ting ved siden af i tasken. Den flotte lædertaske kan rumme en computer i 13” eller 15” samt Macbook 16”. Læderet er vegetabilsk garvet og er i en lækker, blød og holdbar kvalitet. 

Flot og enkel skuldertaske totebag shopper smart og populær skoletaske arbejdstaske til kvinder smukt stilrent dansk design i vegetabilsk garvet læder fra Birkmond taskebutik i Aarhus

Den funktionelle og elegante taske til studiet


Flot og stilren arbejdstaske skoletaske til kvinder plads til 15" pc smuk skuldertaske i dansk design fra Birkmond i ægte læder mahognifarvet lædertaske i enkelt design praktisk taske fra Aarhus taskebutik

Ravenna arbejdstasken er det stilsikre og elegante valg til en taske til studiet eller arbejdet. Den flotte taske er meget rummelig og fantastisk at organisere sig i. Der er tænkt over de små detaljer samt funktionalitet, og designet er smukt og stilrent. Indvendig har Ravenna lædertasken en computerlomme, der gør det nemt at tage din pc op og ned i tasken. Tasken kan rumme en computer i størrelse 13” - 15” samt 16” Macbook. 

Ved siden af computeren er der god plads til en mappe, bøger, vandflaske mv., som du har brug for at have med på farten. Rummeligheden gør tasken ideel til studietaske såvel som arbejdstaske. Foruden computerlommen er lædertasken indrettet med en række forskellige lommer til at organisere mobiltelefon, oplader, nøgler, makeup eller andre småting. 

Udvendig på tasken findes også en stor praktisk lynlåslomme. Ravenna lædertasken kommer med en skulderstrop der kan hægtes af og på efter behov. Det er praktisk med skulderstroppen, hvis du har brug for at have hænderne fri eller hvis du f.eks. cykler i hverdagen.

Verona tasken er det perfekte valg, hvis du går efter en stilsikker og smuk lædertaske, men har brug for en lidt mindre udgave af Ravenna. Måske du har en 13” pc eller du ikke har behov for at medbringe computer hver dag, derfor vil have en studietaske, der fylder lidt mindre. Tasken har en god dybde og er derfor ideel hvis du ind i mellem har brug for at have bøger med. Denne taske er udstyret med to udvendige lynlåskommer. Indvendig er der også lommer til at holde dig godt organiseret. Skulderstrop følger med tasken, så du kan cykle eller bære den som crossbody taske. 
Verona lædertasken findes i to farver: mahogni brun og sort.


Venedig er en lækker lædertaske med retrodesign. I skuldertasken er der god plads til en computer på 13” eller en mindre 15” og en bog eller to til studiet. Indvendig er der masser af lommer til at organisere små ting som f.eks. mobiltelefon, skriveredskaber, pung og makeup. 
Tasken er i en blød og lækker ko-skind, der er vegetabilsk garvet og den er foret med et holdbart bomuldsfor. Venedig tasken kommer med en justerbar skulderstrop.


Se alle skuldertasker her.

Retro skuldertaske i vegetabilsk garvet læder flot enkelt dansk design fra Birkmond smuk og praktisk skuldertaske til kvinder med plads til computer arbejdstaske eller skoletaske læder

Læderrygsækken til ham eller hende

Birkmond har nogle skønne bud på den perfekte rygsæk i læder. Alle rygsække er designet med indbygget vatteret computerlomme. Det gør det nemt og sikkert at have din computer med i tasken. Vi har tænkt på komfort og har derfor valgt vatterede skulderstroppe. Praktiske lommer udvendig og indvendig gør det nemt at organiske småting i taskerne. Rygsækken i læder kan bruges i alt slags vejr, og er super praktisk hvis du cykler eller går til hverdag. Læderrygsækkene varier i størrelsen, og vi dækker både den store rummelige og den lette kompakte hvad angår størrelser.

Smuk og praktisk rygsæk med spændeluk populær rygsæk i læder fra Birkmond læderrygæk i stilrent dansk design Aarhus taskebutik lædervarer

Roll-up rygsæk

Læderrygsæk til mænd og kvinder i vintage læder flot og enkelt dansk design fra Birkmond tasker i Aarhus taskeforretning populær og praktisk lædertaske i ægte vegetabilsk garvet læder

Thy rygsæk

Enkel og klassisk rygsæk med flere rum rygsæk i ægte læder og flot populært dansk design fra Birkmond Aarhus tasker taskebutik praktisk og holdbar rygsæk

Cube rygsæk

Se alle rygsække her.

Taskeguide til ham

Bliv klar til studiestart med en lækker computertaske i ægte læder. Hos Birkmond kan du få en taske der er holdbar, praktisk og som giver det helt rigtige look. 

Smart og praktisk computertaske skoletaske i ægte vegetabilsk garvet læder populær arbejdstaske fra Birkmond stilrent dansk design enkel og flot computertaske til 15" pc til mænd og kvinder i læder

New York computertasken er en af kundernes favoritter. Lædertasken er flot og praktisk med kraftige udvendige lynlåse samt håndtag og en justerbar skulderstrop, så tasken kan bæres over skulderen, crossbody eller i hånden efter behov. Lædertasken kommer i fire farver: cognacbrun, sort, vintage og rustik. Tasken findes med et eller to rum.

Den lækre arbejdtaske er indrettet med flere lommer til at holde tasken organiseret med alt hvad du har brug for i løbet af dagen. Den kan indeholde en bærbar computer i 13”eller 15” samt en 16” Macbook.

California er en klassisk og stilfuld lædertaske med klap foran. Messengertasken kan bæres crossbody i den justerbare skulderstrop. Der er god plads til den bærebare computer op til 15” og et par bøger. California tasken findes 4 farver: Sort, cognacbrun, vintage og rustik mørkebrun. Klappen lukkes med magneter, så den altid sidder pænt. Under klappen er der også lynlåsluk for ekstra sikkerhed. Indvendigt er tasken indrettet med funktionelle lommer til at organisere småting og dokumenter.

Praktisk computertaske i lækkert læder dansk design stilren arbejdstaske skoletaske og hverdagstaske fra Birkmond computertaske med plads til 15" pc vegetabilsk garvet læder med naturlig struktur tasker taskebutik i AarhusOxford computertasken er lig med ultimativ retro og masser af plads. Her får du en taske der kan det hele. Der er god plads til din computer i 13”, 15” eller 16”, et par bøger og en mappe ved siden af. En lædertaske med et rustikt udtryk og med gode lommer til oplader, mobil og andre småting. Klappen lukkes med spænder i metal som giver en nostalgisk følelse. Lædertasken er praktisk, da den kan stå på gulvet uden at skulle lænes op ad noget. Studietasken har både et bærehåndtag og kommer med en justerbar skulderstrop, så den kan bæres som skuldertaske eller crossbody.  


Se alle computertasker her.

Stor computertaske i rustikt læder flot og praktisk stor arbejdstaske til mænd og kvinder computertaske med plads til 15" pc Enkelt og stilren computertaske skoletaske i dansk design Aarhus tasker taskeforretning Birkmond

Lækkert tilbehør til lædertasken

Et sleeve i læder til din iPad eller computer er praktisk og beskyttende til dine devices. Det er kvalitet og komfort i et, og en skøn følelse at hive iPad’en eller computeren ud af tasken, når den er pakket smukt ind i et blødt læder sleeve. Vores sleeves findes til iPad og 13” Computer. Se alle sleeves her.

Sleeve til computer macbook iPad i læder flot og stilrent lædersleeve cover i læder dansk design sleeve i ægte vegetabilsk garvet læder til mænd og kvinder sleeve til computer og ipad fra Birkmond i Aarhus taskebutik tasker og lædervarer

Hos Birkmond står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig med at finde den rigtige taske. Har du spørgsmål til valg af taske kan du ringe, skrive til os eller møde os i butikken i Graven 23 i Aarhus’ skønne Latinerkvarter. 

Vi glæder os til at du kigger forbi birkmond.com eller butikken i Aarhus C.