PAK TASKEN TIL FERIEN

Stor rejsetaske i rustikt mørkebrunt læder

EN REJSETASKE TIL DIT BEHOV

Hvad enten dine planer er en weekendtur, charterferie eller en længere rejse, så er det vigtigt at finde den helt rigtige rejsetaske. Rejsetasken er den perfekte måde at opbevare dine ting og samtidig have med på farten. Hos Birkmond finder du et nøje udvalg af både rejsetasker og større skuldertasker som er perfekte til weekendture og ferier. Uanset hvad dit behov er, finder du tasker i tidløst, dansk design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Først er det vigtigt at finde ud af, hvad rejsetasken skal bruges til. Overvej både rejsetaskens størrelse, udtryk og funktionalitet. Der er forskellige behov alt efter, hvem man er, men rejsetasken skal typisk have en vis størrelse, være rummelig samt praktisk at have med. Bare rolig, vi guider dig gennem vores udvalg af rejsetasker, så du finder lige den der passer til dit behov.

POPULÆRE REJSETASKER MED GOD RUMMELIGHED

Hos Birkmond har vi to størrelser rejsetasker; Malmö og Stockholm.  Begge rejsetasker er et stort hit hos både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Det skyldes det stilrene design og den lækre læderkvalitet, som gør rejsetaskerne både slidstærke og holdbare i mange år frem. En anden væsentlig fordel ved rejsetaskerne er rummeligheden. Taskerne har et stort rum samt mindre lommer til opbevaring. Om du er med tog, bil, fly eller noget helt fjerde, kan rejsetaskerne nemt transporteres, da taskerne er udstyret med hanke samt aftagelige og justerbare skulderremme. Den eneste forskel på de to rejsetasker er faktisk størrelsen.

Stor weekendtaske i brunt læder
Rejsetaske i læder til mænd cognac brunLille weekendtaske til herrer i brunt læder

MALMÖ - DEN LILLE WEEKENDTASKE

Birkmonds lille rejsetaske i læder hedder Malmö og er især populær på grund af sin gode størrelse. Rejsetasken er perfekt til den forlængede weekend, den enkelte overnatning eller flyveturen, da den har mål efter håndbagageregler. Den måler H30 x B47 x D20 cm og kan indeholde din garderobe til en weekendtur. Foruden at være en ideel rejsetaske, er Malmö også oplagt som sportstaske. Vi anbefaler dog, at du har vådt tøj, håndklæde mm. i en plastikpose. Når du ikke er på overnatning, kan du altså stadig bruge tasken i hverdagen.

STOCKHOLM - DEN STORE REJSETASKE

Har du brug for lidt mere plads i din rejsetaske? Så er Birkmonds store rejsetaske, Stockholm, et godt bud. Den klassiske og smarte rejsetaske er et oplagt valg til ferien og turen i sommerhuset, da den nemt kan bruges i stedet for en kuffert. Det gode ved denne rejsetaske i læder er, at den kun fylder så meget, som den er fyldt ud. Du skal derfor ikke frygte pladsmangel, hvis du køber lidt med hjem fra ferien. Derudover kan du være sikker på at have plads til de ekstra par sko eller sweater i tasken. Stockholm rejsetasken måler H32 x B49 x D24 cm, og den klassiske rejsetaske i læder har et stort rum med mindre lommer indvendigt mens der udvendigt er en lomme med magnetlukning. Både vores store og lille rejsetaske findes i sort, cognac brun og rustik mørkebrun. De sorte og cognac brune er lavet i blødt, vegetabilsk garvet koskind mens de rustikke mørkebrune er lavet i lækkert vegetabilsk garvet gedeskind.

STOR SHOPPERTASKE TIL EN ENKELT OVERNATNING

Skal du ud at rejse, kan du med fordel bruge vores shopper tasker Meran eller Este som håndbagage eller til et par enkelte overnatninger. Begge shopper tasker er rummelige, og du kan nemt danne dig et overblik over, hvad du har pakket. 

Vores flotte Meran shopper taske er, med sit stilrene design, blevet en klassiker i vores sortiment og en populær taske hos både unge og voksne kvinder. Shopper tasken har et stort rum, som gør det nemt at overskue taskens indhold, og på indersiden af tasken er der en mindre lynlåslomme som kan rumme dine værdigenstande. Skal du afsted en enkelt overnatning, kan du med fordel bruge Meran shopperen. Der er plads til det nødvendige, et sæt tøj og en toilettaske. Shopper tasken kan også bruge som strandtaske i sommerperioden, da der er god mulighed for at have et badehåndklæde, solcreme og en god bog med i tasken. 

Vores Este shopper taske minder meget om Meran tasken. Forskellen på de to shopper tasker er faconen og størrelsen. Este er en høj shopper, hvor Meran er bredere og generelt lidt større. Begge tasker er lavet i vores velkendte koskind og fås i sort og cognac brun.

Stor strandtaske i læder brun

MILANO - STOR SKULDERTASKE TIL FERIE OG HVERDAG

Vores store skuldertaske, Milano, kan med fordel fungere som både hverdagstaske samt taske til ferien. Med sin lynlåslukning er tasken både sikker og funktionel at have med på farten, og skuldertasken kan rumme op til en 16” Macbook Pro computer samt andre 13”-15” bærebare computere. Milano shopperen har en aftagelig og justerbar skulderrem, så den kan bæres crossbody. Perfekt når du er på farten - også i ferien. Den store skuldertaske er lavet i sort vegetabilsk garvet koskind med naturlig struktur.

WEEKENDTASKER TIL HERRER OG DAMER

Vores sortiment af rejsetasker er nøje udvalgt, så du kun bliver præsenteret for det bedste. Med et ønske om at skabe tidløse og praktiske tasker, er der særligt fokus på udtryk, de små detaljer og kvaliteten. Ved at bruge naturmaterialet; læder skabes tasker som kun bliver smukkere med årene. Du har altså en tro følgesvend mange år frem med en af vores rejsetasker.

Rejsetasken er uundværlig på din rejse og andre ophold, da den er nem at pakke og tage med. Hos Birkmond vægter vi kvalitet, funktionalitet og godt design højt, hvilket gør at du ikke behøver at gå på kompromis med dine ønsker, når du skal finde din næste rejsetaske.

EN TOILETTASKE I LÆDER SOM MATCHER DIN REJSETASKE

Stor toilettaske i brunt læder

Du må selvfølgelig ikke glemme toilettasken, når du skal på ferie. Hos Birkmond finder du toilettasker i læder til både herrer og damer, som har en god rummelighed og funktionalitet. Vores udvalg af toilettasker byder på forskellige størrelser og udtryk, men ens for alle er et stilrent design. Vores toilettasker er lavet af samme lædertyper, som vi bruger til vores rejsetasker, så du kan finde en toilettaske som matcher. Toilettaskerne er perfekte både at have med på en weekendtur eller en længere rejse. 

Er du på udkig efter en smart og rummelig toilettaske? Så er vores store Raffles toilettaske et oplagt valg. Den populære toilettaske er et hit hos både mænd og kvinder, da den med sine to store rum er god til opbevaring og opdeling. Den store toilettaske kan derfor bruges som både makeup pung og toilettaske. 

Vores praktiske toilettaske, Hong Kong, er en funktionel klassiker, da toilettasken har en fastsyet krog, som gør, at du kan hænge din toilettaske op på en knage. På den måde, undgår du at have din toilettaske stående ved håndvasken. Det er med til både at beskytte toilettasken fra vand og snavs, mens det skaber også et overblik over dine produkter.

Toilettaske i læder som kan hængeStor sort toilettaske i læder til mænd

Du kan se hele vores udvalg af toilettasker her eller i vores taskebutik i Aarhus.