Julegaveideer til ham og hende

December er over os og det betyder, at julen nærmer sig med hastige skridt. Her hos Birkmond har vi glædet os til december. Derfor synes vi også, at du skal have lidt inspiration til julegaveshoppingen til både ham og hende. 

Stockholm rustik rejsetaske

Lækre rejsetasker i kvalitetslæder

Vores rejsetasker er en oplagt julegaveidé til både ham og hende. Disse tasker er både meget rummelige og har et tidsløst og smukt design. Vores rejsetasker findes i to størrelser, Stockholm og Malmø. Vores rejsetaske Stockholm, som er den største rejsetaske vi har, er den perfekte taske til længere eller kortere rejser hvor du gerne vil have plads til et par ekstra sko eller tøj. Malmø er en lidt mindre rejsetaske, som specifikt er god til en tur med et par enkelte overnatninger eller som håndbagage i flyet. Begge rejsetasker fås i både sort, brun og rustikt læder, og du kan finde dem her

Arbejdstasker og computertasker i stilrent design

Hos Birkmond har vi computertasker til enhver smag - hvad enten den skal bruges som arbejdstaske eller taske til studie. Vores flotte computertasker kommer i mange modeller og flere af vores lækre skind. To populære modeller er især vores computertasker California og New York. De adskiller sig fra hinanden i design, men er begge meget praktiske og nemme at have med på farten i en travl hverdag. Kender du en der mangler en ny arbejdstaske eller computertaske, har vi flere flotte modeller på hjemmesiden og i vores butikker. Find dem her.

New York D. computertasker                             
California rustik computertaske                             

Klassisk pung eller kortholder

En ny pung eller kortholder går man aldrig galt i byen med - vi har begge dele. En kortholder er praktisk og nem at have med i tasken eller lommen, hvis man kun skal medbringe sine kort. Har man brug for ekstra plads til sine kort, er en kortholder også et fint supplement til pungen. Er der i stedet også brug for plads til både mønter og sedler, er en klassisk pung måske det helt rigtige. Hos Birkmond kan du finde både små og større punge til mænd og kvinder i det lækreste læder, som er blødt at have i hånden. Netop en pung eller kortholder i god kvalitet er også en oplagt idé til en adventsgave. Find alle vores punge og kortholdere her.Kortholdere i rustikt læder

Skuldertasker til mænd og kvinder

Skuldertasker er gode både at have med på farten i hverdagen samt at have med ude om aftenen. Vores skuldertasker er både praktiske og har smukke, stilrene designs. Vi har små og større skuldertasker til både mænd og kvinder, afhængig af behovet. Skal der kun være plads til de mest nødvendige ting, eller skal der kunne medbringes en computer? I eks. både vores Roma taske og vores Firenze skuldertaske er der plads til computer og de andre nødvendigheder i en travl hverdag. Skal tasken være lidt mindre, er vores Bedford skuldertaske en god mellemstørrelse og fås i fire af vores lækre lædertyper. Se alle mulighederne her.

Bedford skuldertaske vintage læder                 
Firenze shopper skuldertaske brunt læder                 

Kom gerne forbi vores butik i Aarhus eller København

Vi håber, at du er blevet inspireret til den helt perfekte julegave og adventsgave til ham eller hende. Hos Birkmond går vi højt op i kvalitet og design. Vi bestræber os på at skabe tidsløse og klassiske designs samt bruge den bedste læderkvalitet. Vi bruger anilinlæder, hvor læderets smukke og naturlige struktur kommer til udtryk. Dette gør hver enkelt taske speciel. 

Hvis du føler dig inspireret, er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Aarhus eller København eller klikke videre på vores webshop. Skal gaven købes online, er det en god idé at være i god tid og senest bestille gaven d. 20. december kl. 12, så du er sikker på, at den når frem i tide. Der er altid 60 dages returret og pengene tilbage. Vi bytter julegaver frem til 24. februar. 

Glædelig jul fra Birkmond.