ET OVERBLIK OVER VORES SHOPPER SKULDERTASKER


POPULÆRE SHOPPER TASKER TIL DIT BEHOV

Mangler du en større taske til hverdag og arbejde som kan rumme en computer, en vandflaske, en ekstra trøje mv.? Eller måske du ønsker at kunne bruge din taske som både en hverdagstaske og en sportstaske eller en taske til en enkelt overnatning? Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige taske til lige netop dit behov. Bare rolig, vi giver dig her en guide igennem vores udvalg af shopper tasker, så du nemmere kan beslutte dig for, hvilken taske der passer til dig.

Hos Birkmond finder du tasker i tidløst, dansk design som kan bruges varierende i hverdagen. Vores sortiment af lædertasker er designet og udvalgt af os, og der bliver hverken gået på kompromis med kvaliteten eller designet. Shopper taskerne er holdt i et enkelt og stilrent design, så du kan have glæde af din taske i mange år.

SHOPPER TASKER MED GOD RUMMELIGHED I HØJ KVALITET


Vores flotte Meran shopper taske er, med sit enkle og rummelige design, blevet en populær taske i vores sortiment. Med sit moderne udtryk er shopperen et hit som hverdagstaske og arbejdstaske hos både unge og voksne kvinder. Den store shopper taske har en god rummelighed, som gør det muligt at medbringe computer, madpakke og indkøb på vejen hjem, bruge Meran som sportstaske eller som taske til en enkelt overnatning. Indeni tasken finder du ét stort rum til opbevaring mens en mindre lynlåslomme på indersiden af tasken kan rumme dine værdigenstande.


Et andet godt bud er vores Este shopper skuldertaske der, ligesom Meran, har et stilrent og tidløst design. Este og Meran minder meget om hinanden, men hvor Meran er en bred model, er Este en høj model. Este minder derfor lidt mere om det klassiske shoppingnet - dog i en mere lækker kvalitet. De rummelige shopper tasker er anvendelige til hverdags- og arbejdsbrug, da begge tasker kan rumme en 15” computer. Taskerne er udstyret med smart magnetluk, et stort rum samt mindre lommer indvendigt. De flotte shopper tasker er lavet i vores velkendte koskind og fås både i sort og cognac brun. Læderets naturlige struktur er bibeholdt, så hver taske har sit eget unikke udtryk.


Shopper taske til damer i brunt læder

SHOPPER TASKER TIL ARBEJDE OG STUDIE 

Shopper taske I sort læder til damer til hverdag og arbejde


Firenze tasken er en af de shoppere, som har været i vores sortiment fra begyndelsen, og det er der en god grund til. Med sit meget enkle design og gode rummelighed er der plads til både computer, bøger mm., hvilket gør tasken ideel til både arbejde og studie. Shopperen har et stort rum, som kan lukkes med lynlås, hvor der er plads til en 16” Apple Macbook Pro eller 13”-15” bærbar computer. Tasken har mindre lommer til værdigenstande samt en diskret forlomme med magnetluk. Skuldertasken er udstyret med en justerbar og aftagelig skulderrem, som gør det nemt at have tasken med på farten. Vores populære Firenze shopper taske fås i både sort og cognac brunt kvalitetslæder, som sikrer tasken en lang levetid.


Skuldertaske i sort læder med hanke og forlomme       

Med sin gode rumopdeling er vores praktiske shopper, Erna, et oplagt bud til dig, der leder efter en arbejdstaske eller taske til studie som kan rumme op til en 16” computer. Erna shopperen har en vatteret lomme til computer, en midterlomme med lynlås samt mindre lynlåslommer. Den store skuldertaske har både korte samt lange hanke, som gør det muligt at bære tasken på forskellige måder. Erna tasken er også udstyret med en justerbar skulderrem som gør det muligt både at have tasken over skulderen samt bruge tasken crossbody. Den flotte skuldertaske fås i vores velkendte koskind i sort, cognac brun og en lys beige farve. Derudover fås den også i vores smukke mahogni læder, hvor læderet er blevet glattet, så der er mere fokus på det flotte, dybe farvespil i læderet. Fælles for både Firenze og Erna taskerne er, at de er stilrene, praktiske og nemme at medbringe på farten, hvad enten du er på cykel, med offentlig transport eller på gåben.


Stor shopper taske til arbejde og hverdag med lange hanke i læder Stor skuldertaske shopper model i mahogni læder
Stor arbejdstaske til damer i mahogni læder

Har du ikke brug for en stor taske, men er stadig på udkig efter en shopper taske som kan rumme en 13” computer og de vigtigste ejendele? Så er vores Siena skuldertaske et god bud, da tasken er udstyret med et stort rum samt en lynlåslomme på indersiden til værdigenstande. Den smukke og enkle shopper er anvendelig som både praktisk hverdagstaske og lille computertaske. Den mindre shopper taske fås både i vores sorte lammeskind og i vores brune vintagelæder, som har et pre-patineret udtryk. Vores vintagelæder har fået en let voksbehandling som beskytter skuldertasken mod vand og snavs. Det sorte lammeskind er utrolig blødt med en fin struktur som med tiden vil udvikle flot patina. 

STOR SHOPPER TASKE I LÆKKERT LÆDER 

Stor skuldertaske mulepose i læder sort

SHOPPER TASKER TIL DAMER I DANSK DESIGN 

Vores sortiment af shopper skuldertasker er nøje udvalgt, så der er noget til ethvert behov. Med et ønske om at skabe tidløse og funktionelle tasker, er der særlig fokus på designet, de små detaljer og kvaliteten. Ved at bruge læder, som er et fantastisk naturmateriale, er du sikret en holdbar taske som kun bliver smukkere med årene. En shopper er en praktisk taske i hverdagen med mange anvendelsesmuligheder. Den er prikken over i’et på dit outfit, hvad enten du ønsker et elegant eller mere casual udtryk. Taskerne har et tidløst, dansk design, som gør at de har lang levetid i din garderobe. Det gør vores shopper tasker populære hos både unge og voksne damer. Hos Birkmond vægter vi kvalitet, funktionalitet og stilrent design højt, så du ikke behøver at gå på kompromis med dine ønsker, når du skal finde din næste shopper taske.

Vores fine, enkle shopper skuldertaske, Milano, er med sin lynlåslukning og behagelige hanke meget funktionel at have med på farten. Den store shopper skuldertaske kan bruges til både studie og arbejde, da tasken er udstyret med en separat, vatteret lomme som gør det muligt at adskille din computer fra dine andre ting. Den flotte shopper kan rumme op til en 16” Macbook Pro samt andre 13”-15” bærebare computere. Tasken egner sig også godt som en mere eksklusiv sportstaske eller en lille weekend- og rejsetaske. Som på mange af vores andre tasker, har Milano skuldertasken en aftagelig og justerbar skulderrem, så den også kan bæres crossbody. Tasken er er lavet i vores sorte, vegetabilsk garvede koskind, hvor læderets naturlige struktur er bibeholdt.

Stor skuldertaske med hank og lang skulderrem til crossbody