Ny Lille Butik med Lædertasker - En Sansende Oplevelse

Ny Lille Butik med Lædertasker - En Sansende Oplevelse

Sådan en oplevelse vil vi gerne give dig

Idéen til at skabe en butik bundede, udover at ville ud at tale med vores kunder, i at skabe et sanseligt univers omkring lædervarer. For Manja har ofte oplevet til designmesser rundt omkring i landet, hvordan kunderne gerne vil dufte og røre ved læderet.

Og det lækre læder, vores tasker er lavet i, fortjener bestemt at blive oplevet, rørt ved og duftet til. Du vil kunne se og mærke den flotte struktur, og du vil opleve, at hver taske er unik, og hvert læder er forskelligt. Skindet er garvet naturligt, det naturlige fedt er trukket op til overfladen, og her vil du ikke finde masseproduceret, præget og coated læder. Det er tasker med hver deres liv, der kun bliver smukkere med tiden.

Et sådant sanseligt læderunivers fortjener at blive præsenteret i det rette miljø.

 

Rammerne

De perfekte rammer til forretningen fandt vi i en smuk og tidløs bygning. For os afspejler det både et miljø, hvor vi gerne vil præsentere vores varer, og et hyggeligt sted vi gerne vil byde dig velkommen i. Desuden har taskerne og bygningen det jordnære og tidløse design tilfælles.

Fra det sekund du træder ind i butikken, bliver du mødt af en dejlig duft af læder. Og du vil mærke, at vi sætter en ære i at have en stor viden om vores produkter, så spørg endelig.

 

Et besøg værd

Har du fået lyst til at besøge os på Graven 23, vil du opleve, at omgivelserne butikken ligger i, også byder dig velkommen. Latinerkvarteret er det ældst bevarede kvarter i Aarhus. Her er gode muligheder for shopping og spisning i en hyggelig og historisk atmosfære med en skøn stemning. Derfor er det nemt for dig lige at lægge vejen forbi, når du er på shoppetur alene, sammen med din bedre halvdel, ven eller veninde i Aarhus.

 

Vi glæder os til at se dig!