EN RYGSÆK / SKOLETASKE TIL COMPUTER, ARBEJDE OG HVERDAG

En rygsæk i læder til dit behov

En rygsæk er fantastisk praktisk, da den er yderst rummelig og vægten fordeles behageligt på begge dine skuldre. Måske har du brug for en rygsæk, når du pendler frem og tilbage på job? Eller står du og mangler en skoletaske med plads til både computer, bøger og madpakke? Vi har en række af lækre kvalitets læderrygsække til både damer og herrer, piger og drenge, som kan bruges til både hverdag og arbejde. Rygsækkene er alle smarte og funktionelle, men har hver især deres helt eget udtryk som kommer til sin ret i det naturlige, bløde og rene læder, der kendetegner alle Birkmonds produkter. Vores rygsække og skoletasker er dansk design, når det er bedst. 

Hos Birkmond har vi nogle skønne bud på den perfekte skoletaske og rygsæk. Alle rygsække er designet med indbygget, vatteret computerlomme der beskytter din computer, så den er nem at have med på farten. Komforten i vores rygsække er gennemtænkt, og derfor er det dejligt behageligt at bære rygsækken, uanset om den er stor eller lille. Desuden har vi gjort det nemt for dig at organisere dine ting med praktiske lommer som er prioriteret både indvendigt og udvendigt på tasken. 

Vores rygsække kan medbringes i al slags vejr, da læder i sig selv er et holdbart materiale. Derudover er læderrygsækkene super nemme at tage med på ryggen ved al transport uanset om du er gående, på cykel eller med tog. Vores rygsække til damer og herrer varierer i størrelse, men både små og store rygsække i læder er at finde i vores sortiment - mon ikke vi har en, der passer dig?


Cube stor rygsæk i sort læder
Roll-up rygsæk med spændeluk sort læder stilrent design herrer og damer
Sleeve i læder til computer

Computerrygsæk til studie og arbejde 

Mangler du en praktisk og lækker løsning til at transportere din computer, bøger og andre ting på studie eller job? Rygsækken er det oplagte valg, og vi har både computerrygsække til damer og mænd. Alle vores stilrene rygsække er udstyret med en vatteret lomme der har til opgave at beskytte din computer mod slag og ridser - på den måde kan du undgå at have et sleeve omkring din computer og dermed spare plads i tasken. Hvis du alligevel ønsker et sleeve omkring din computer, kan vi også tilbyde en rigtig god løsning i form af vores bløde lædersleeve i cognac brun eller klassisk sort, der passer til en 13” computer.


MATCH DIN COMPUTERSTØRRELSE MED DEN RETTE COMPUTERRYGSÆK

Er din computer 13”-15” skal du kigge nærmere på vores modeller Roll-up, Meyer og Cube, der hver især skiller sig ud med klassiske detaljer og praktisk ruminddeling. Både Meyer og Cube kan prale af et praktisk yderrum, hvorimod Roll-up er en rygsæk med stilren spændelukning. Thy adskiller sig fra de andre rygsække til computer, da denne er en anelse mindre og derfor rummer op til en 13” computer. Desuden adskiller Thy-tasken sig i valget af materiale, da denne er lavet i vintage gedeskind som ser pre-patineret og lidt rustik ud samtidig med, at tasken som finish har fået en voksbehandling. En anderledes og flot lædertype, der skiller sig ud fra mængden.


SKOLETASKE I LÆDER

Du er landet det helt rigtige sted, hvis din skoletaske trænger til en opgradering. Hos Birkmond er både komfort, funktionalitet og klassisk udtryk i højsædet, hvilket resulterer i skoletasker i særklasse. Nyd godt af den bløde, lækre læderkvalitet som er naturligt behandlet og samtidig slidstærk og vandafvisende - din nye skoletaske kan derfor sagtens holde til både cykelture og at løbe efter bussen i regnvejr. I tvivl om hvilken rygsæk du skal vælge? Vi giver dig her tre gode bud på din næste skoletaske:


Thy rygsæk til 13" computer læderrygsæk dame og herreThy er til dig, der behøver minimal plads, men gerne vil have din 13” computer med på farten på den mest komfortable måde.Rygsæk til herrer og damer i læder læderrygsæk fra BirkmondCube er til dig der vil have en klassisk rygsæk og kan lide et sort, elegant look. Vil du have nem adgang til småting, har rygsækken et yderrum med både magnetlukning og lynlås.

Den stilrene Roll-up rygsæk er til dig, der vil have god rummelighed og en rygsæk, der ligger sig flot ind til kroppen.

Stor rygsæk I sort læder herre dame

RYGSÆK TIL DAME

Når du bærer dine ting i en rygsæk, bliver vægten fordelt på begge skuldre, og dermed minimeres risikoen for at få smerter i nakke og ryg. Så hvis du er typen, der er meget på farten, er rygsækken det idelle valg. Rygsækken er dog ikke kun praktisk - hos Birkmond er rygsækkene nemlig fulde af kvalitet, simple, flotte detaljer og en gennemtænkt indretning med gode opdelingsmuligheder og lynlåsrum. En rygsæk i læder fra Birkmond er altså meget mere end bare en rygsæk. Det klassiske design kombineret med det bløde, naturlige læder tager rygsækken til et nyt niveau.

Tag for eksempel vores rygsæk Skagerak der trods sin lille størrelse, rummer masser af plads til bl.a. en iPad og en vandflaske. Det utroligt bløde lammeskind giver tasken et flot og tidløst look, og rygsækken er derfor perfekt til hverdagen, dagsturen eller ferien.


Lille rygsæk til damer i læder
Rygsæk til hverdag læderrygsæk til damer sortLille læderrygsæk i sort til damer

Et andet godt bud på din kommende rygsæk er den elegante Roll-up, der fås i både cognac-brun og klassisk sort. Denne rygsæk ligger sig flot ind til kroppen og fremstår utrolig elegant med sin spændelukning. Den populære taske har plads til en 15” computer og har en god rummelighed.

Hvem vil ikke gerne begive sig ud i verden med en af disse tasker på ryggen?

RYGSÆK TIL HERRE

En praktisk taske at medbringe på farten - du finder ikke et bedre alternativ end én af vores klassiske, minimalistiske rygsække til herrer. Vi har flere tidløse, smarte skoletasker og rygsække i læder, der giver et mere eksklusivt look end andre rygsække, der i mange tilfælde består af nylon og polyester.

Cube og Meyer er to af vores større og mere firkantede modeller af rygsække til mænd. Begge rygsække er lavet i det blødeste, lækreste lammeskind og kan rumme op til 15” computer. Cube er en læderrygsæk med to gode, store rum hvoraf det ene er foret samt et dejligt praktisk yderrum med magnetlukning. Meyer er rygsækken med de mange fede detaljer og praktiske bløde hanke - denne taske er således ikke blot behagelig at have på ryggen, men også god at gå med i hånden.

Stor rygsæk med hanke læderrygsæk til computer herre og dame

PLEJE AF DIN NYE RYGSÆK

Alle Birkmonds rygsække er lavet i et slidstærkt, naturligt materiale, nemlig læder. Taskerne er ikke overforarbejdet med plastikcoating, falsk prægning el.lign. I stedet er rygsækkene behandlet således, at det rå og autentiske look bevares.

Du får altså en rigtig god og holdbar lædertaske hos Birkmond. Pas ekstra godt på din taske ved at bruge en god, naturlig læderfedt inden brug og evt. et par gange om året. Dette er med til at holde læderet sundt samt afvisende overfor vand og snavs. Dette anbefales på alle rygsække undtagen Thy, da denne er voksbehandlet og derfor ikke har samme behov.

Har din taske har været udsat for en god omgang regn, anbefaler vi, at du tørrer tasken af med en hårdt opvredet klud for at undgå mærker i læderet. På samme måde kan du fjerne snavs og pletter. Giv derefter en omgang læderfedt.

Du er nu helt klar til at komme ud i verden med din nye læderrygsæk fra Birkmond - vi ønsker dig god fornøjelse.