Guide: Parkering nær Birkmond

Guide: Parkering nær Birkmond

Birkmond ligger i det historiske og hyggelige Latinerkvarter, med gamle smalle gader. Latinerkvarteret byder på butikker i særklasse og en hyggelig shoppingoplevelse, men de små hyggelige gader kan gøre kørsel og parkering lidt udfordrende.

Vi har kunder, der kommer langvejsfra for at besøge vores butik og hyggelige kvarter. Uanset hvor godt du kender området, vil vi gerne hjælpe med at gøre parkering nemmere og mere overskueligt for dig. Vi har derfor lavet denne guide omkring parkeringsmuligheder nær Birkmond.

 

Det sikre valg

Vil du gerne være sikker på, at få en parkeringsplads, er det oplagt at vælge et parkeringsanlæg. Selvom man skal betale et beløb, kan det være pengene værd, da man kan holde der ubegrænset. Du skal derfor ikke bekymre dig om at være tilbage på et bestemt tidspunkt eller være nervøs for parkeringsregler- og bøde. I stedet kan du nyde din tid rundt i Aarhus og fokusere på de hyggelige omgivelser. 

Borggade/Paradisgade:  Det tætteste parkeringsanlæg ved Birkmond er det relativt nye ved Borggade/Paradisgade. Her er du sikret en parkeringsplads i Latinerkvarteret, kun 2 minutter fra Birkmond.

Navitas: Foretrækker du ikke at skulle navigere rundt i de små gader, er Navitas, som ligger ved Aarhus havn, et godt valg. Fordelen ved Navitas er, i forhold til f.eks. Magasin, at man ikke skal ind igennem midtbyen for at finde parkering. Der er i stedet nem adgang fra Kystvejen, hvis man kommer fra nord og syd. Fra Navitas er der få minutters gang til Latinerkvarteret, som samtidig giver mulighed for at følge havnepromenadens udvikling og nyde lidt frisk luft. 

Magasin: Skal du en tur forbi strøget eller Store Torv, er det måske en fordel for dig at parkere ved Magasin. Gåturen fra Magasin til Birkmond er omkring 5 minutter, hvor du kommer forbi små hyggelige butikker og cafeer. 

Nørreport: Derudover findes et parkeringsanlæg ved Nørreport, også 5-10 minutter fra Birkmond. 

 

Gratis parkering tæt på Birkmond

Leder du efter gratis parkering, kan dette også findes tæt på Birkmond. Gratis parkering kan dog være svær i myldretid, da der ofte er kamp om pladserne samtidig med, at der nogle steder er en tidsbegrænsning. 

Der kan findes ubegrænset og gratis parkering i mange af Øgadekvarterets gader.

Derudover er der 30 minutters parkering i Mejlgade. Det er rimelig tid, hvis du skal afhente en taske, købe en gave eller allerede har udset dig en taske fra vores webshop. 

Skoletandklinikkens parkeringspladser (bag ‘Hipsterhøjen’) ligger få meter fra Birkmond. Her er der fri parkering efter klokken 16, hvilket passer perfekt, hvis man lige vil nå forbi butikken inden lukketid. 

 

Webshoppen har åbent hele døgnet

Vores webshop er til rådighed hele døgnet. Du kan bestille til afhentning i butikken, så gør vi tasken klar til dig, så dit besøg bliver nemt og hurtigt. Skriv til os, hvis vi skal pakke tasken ind som gave. 

Skal tasken passe til din computer el.l.? Du er velkommen til at tage din computer med i butikken og prøve den i tasken. Du kan også se mål på alle vores tasker på webshoppen. 

           

Vi håber, at denne guide er nyttig  og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik og taskeunivers på Graven 3. Her kan du føle den lækre læderkvalitet, som vores tasker har, og nyde duften af læder på samme tid. Kombiner dit besøg hos os med en tur gennem Latinerkvarteret, hvor hyggelige cafeer og skjulte steder kan opleves.