Den rette skoletaske til dig

Den rette skoletaske til dig

Skolestart er ofte ensbetydende med noget nyt. Måske du skal starte ny uddannelse eller skal igang med et nyt semester, uanset kan du have brug for en ny skoletaske. Hvad enten din gamle er lidt træt og slidt eller du bare har lyst til forandring, kan beslutningen om den rigtige skoletaske være svær. Denne guide hjælper dig med at tage den rette beslutning.

Hvilken skoletaske er perfekt for dig?
Det vigtigste at tænke over når du skal have en ny skoletaske er, hvad den skal bruges til. Skal den udelukkende bruges til skole, eller skal den også bruges i din fritid til weekendture, café besøg, sport mv. Skal stilen være mest business eller mere casual? 

Computertaske som skoletaske
Hvis du går efter et professionelt look, som passer perfekt til studiet kan en computertaske være præcis det du leder efter. Computertasken er let at medbringe, da du enten kan tage den i hånden, over skulderen eller bære den som cross body. Der er god plads til bøger og dokumenter samtidig med, at din computer er godt beskyttet. Små lommer gør det derudover nemt at opbevare mobil, nøgler og andre småting. Computertasken gør det nemt for dig at opnå et stilrent look til skole og studiejob. 

Se vores populære computertasker lige her

computertaske skuldertaske arbejdstaske skoletaske brun cognac læder lædertaske   Computertaske skuldertaske arbejdstaske sort læder lædertaske unisex skoletaske

Rygsæk som skoletaske

Rygsæk skoletaske computertaske arbejdstaske sort læder lædertaske unisex
Vil du have en praktisk og smart løsning, som kan bruges til mange formål, er en rygsæk et oplagt valg. En rygsæk er komfortabel at bruge, hvis du har mange ting med dig, da begge skuldre hjælper med at bære vægten. Det er samtidig praktisk at kunne tage tasken på ryggen, hvis du dagligt skal cykle. Vælg en rygsæk med plads til computer, bøger, madpakke, en ekstra sweater mv. Birkmonds rygsække er designet med et seperat rum, så din computer er godt beskyttet. Et populært valg af skoletaske til universitet og gymnasium. 

Se vores udvalg her

Skuldertaske som skoletaske
Hvis du er midt imellem computertaske og rygsæk, kan en skuldertaske være det rigtige for dig. Vores skuldertasker er et flot valg til både skole og hverdag med plads til både computer, bøger og hvad du ellers har med dig. Den er nem at medbringe, da du enten kan tage den over skulderen eller bære den i hånden. Du kan bruge skuldertasken både som skoletaske, men også som shopper til at tage med rundt i byen mv. Vores skuldertasker har alle et klassisk design, som du kan være sikker på aldrig går af mode. 

Se vores populære skuldertasker her

Firenze shopper sort læder computertaske skuldertaske arbejdstaske skoletaskeFirenze shopper brun cognac læder arbejdstaske skuldertaske computertaske skoletaske

Din computers størrelse
Hvad enten du går i gymnasiet eller på universitetet, er der en god chance for, at du skal medbringe din computer hver dag. Det er derfor vigtigt, at du vælger en skoletaske med god plads til computer. Alle vores tasker er moderne designet ,så de kan rumme op til 15” macbook laptop. Størstedelen af taskerne er foret så din computer er ekstra sikker. 

Vælg en slidstærk taske af høj kvalitet 
Når du skal vælge din nye skoletaske, er det vigtigt at tænke praktisk i forhold til kvalitet og holdbarhed. Måske skal du cykle dagligt og har derfor brug for en taske som kan klare alt slags vejr. Måske er det vigtigste for dig at få en taske, som kan holde i mange år og bruges gang på gang og forblive flot. Læder er et af de mest holdbare materialer og kan sagtens klare en tur i regnvejr uden konsekvenser. Derudover bliver læder kun flottere med tiden, og det er nemt at vedligeholde. 

Billige skoletasker i topkvalitet - betal for det du får 
Hos Birkmond prøver vi at gøre tingene anderledes og skabe mest mulig værdi for vores kunder. Vi har streamlinet vores processer og har et meget simpelt koncept. Vi designer og sælger selv vores tasker og har skåret de dyre mellemled fra, hvilket betyder, at du kan få et kvalitetsprodukt til en fair pris. 

Simpelt dansk design og naturligt læder
Vores tasker er holdt i et tidløst, stilrent og smart design i det lækreste læder. Størstedelen af vores tasker er unisex og henvender sig derfor til både kvinder og fyre. Vi arbejder med vegetabilsk analinlæder, der ikke er forarbejdet, coated, præget mv. Det gør at taskerne med tiden får et utrolig flot patina look. Enkeltheden og holdbarheden på taskerne garanterer et bæredygtigt valg, da du får en taske som kan bruges i årevis. Vi har skåret de dyre mellemled fra for at give dig muligheden for at få en taske i høj kvalitet til en god pris. 

Birkmond butik facade retail store brand

Se vores udvalg af skoletasker her eller kom forbi vores taskebutik i Aarhus. Vores brandbutik ligger i det hyggelige latinerkvarter på Graven 3.