DEN PERFEKTE LILLE SKULDERTASKE I LÆDER TIL HVERDAG


Lille skuldertaske i mahogni brunt læder til kvinder

EN SKULDERTASKE TIL DIT BEHOV

Hvordan ser din perfekte skuldertaske ud? Ligner den vores detaljerige taske Abbey, den klassiske og elegante Ely eller måske den lille eller store clutch, som fungerer som både pung og taske? 

Vi har mange typer skuldertasker i flere slags skind og farver. Hos Birkmond vægter vi kvalitet, funktionalitet og bæredygtigt design højt, hvorfor vores skuldertasker er designet ud fra et tidløst og klassisk perspektiv, som aldrig går af mode. Når det kommer til skuldertasker er mulighederne mange, men vi tror på, at vi kan imødekomme dine præferencer, og at du hos os kan finde en smuk lædertaske, der er det perfekte match for dig.

CROSSBODY TASKER TIL DAMER

Bumbag bæltetaske til damer i læder


Vores tasker er designet ud fra, at de skal være nemme at medbringe på farten. Derfor er taskerne udstyret med en lang og justerbar skulderrem, som giver mulighed for både at bære din taske over skulderen eller crossbody. Foretrækker du at bruge din skuldertaske som crossbody taske, har vi altså flere skuldertasker, som er perfekte til formålet.


Skuldertaske til damer med lynlåse rå og rustik

Vores Bumbag er en traditionel bæltetaske med fede detaljer og et vintage skind, som lader tasken skille sig ud fra mængden. Bæltetaskens størrelse giver dig mulighed for at have alle de essentielle ting med på farten som eks. din pung, mobil og nøgler. Derudover kan crossbodytasken rumme en vandflaske, så du nemt og hurtigt kan slukke tørsten. Er en lidt anderledes crossbodytaske med en masse praktiske rum dét, du er på jagt efter?

Skønne Abbey kan imødekomme dine ønsker. Skuldertasken, som kan bruges crossbody, har et præ-patineret udtryk, der skaber struktur og gør tasken til sin helt egen. Skuldertasken har nogle praktiske lynlåsrum foran, som samtidig giver tasken et mere råt udtryk. Udover de tre lynlåsrum på fronten, rummer Abbey en lynlåslomme indvendigt, hvilket giver rigtig gode muligheder for opdeling.

STILRENE DAMETASKER I LÆDER

Stilet og praktisk på samme tid - at have en af Birkmonds skuldertasker med på farten giver den bedste følelse. Her behøver du nemlig hverken at gå på kompromis med komfort, ruminddeling eller taskens udseende. I Birkmonds skuldertasker er der nemlig tænkt på alt det og mere til. Det enkle design og den gode læderkvalitet går hos os hånd i hånd, og det sikrer, at din skuldertaske kan bruges igen og igen.

Har du brug for en lidt mindre taske, som byder på fantastiske opdelingsmuligheder, skal du helt sikkert have fingrene i skuldertasken London, som både findes i en smuk brun og en klassisk sort farve. Den lille London skuldertaske er til dig, der vægter at have et godt overblik i tasken og samtidig godt med plads, uden at tasken bliver klodset og stor. London kan også bruges som clutch eller som stor pung, da den lange skulderrem nemt kan tages af med et enkelt “klik” - det er da smart, ikke? 

Har du brug for en skuldertaske, som du kan bruge til hverdag året rundt? Så vil Bedford være det oplagte valg. Bedford er en af vores bestsellere med plads til bl.a. en iPad eller en vandflaske, som er dejlig at kunne have med på farten. Den flotte taske findes i hele fire forskellige slags skind - cognac, sort, vintage brun og rustik mørkebrun. Det er bare med at vælge dén lædertype, du synes bedst om.

EN CLUTCH TASKE TIL HVERDAG OG FEST

En clutch er både en enkel, flot og praktisk lille taske, og vores clutches er ingen undtagelse. Vi har designet to størrelse clutches, en stor og en lille, der begge har et helt klassisk udtryk. Clutch tasken har en kort rem, så du nemt kan tage den om håndleddet samt en lang, aftagelig skulderrem, der gør den lille taske egnet som både hverdagstaske, gå-i-byen-taske og pung. Clutchen findes i to størrelser og to farver, cognac brun og sort. Du kan altså vælge lige akkurat dén, der passer dig.

Skuldertaske lille clutch til damer i sort læder
Skuldertaske til iPad i læder sort dametaske

LILLE SKULDERTASKE TIL MOBIL

Har du din mobil med overalt, men ikke behov for at medbringe så meget andet? Så er en af vores mobilpunge noget for dig. Vi giver dig her et par gode bud på din næste lille skuldertaske. 

Vores Somerset model er en lille skuldertaske med et enkelt og sofistikeret udtryk. Tasken er inddelt i 3 lynlåsrum, der gør det nemt for dig at separere dine ting og skabe overblik. Samtidig har tasken indbygget kortholder. Skuldertasken til damer findes i det præ-patinerede vintageskind samt i det klassiske og bløde, sorte lammeskind. 

Den lille Ely model er en enkel, men utrolig smuk skuldertaske, der på trods af sin lille størrelse kan rumme en hel del. Ely er oplagt både at bruge til hverdag og fest, da taskens enkle design gør den velegnet til begge dele. Ely fås i sort og den karakteristiske mahogni brun, som har en utrolig flot dybde i farven. 

Skuldertaske til kvinder i sort læder lille dametaske til hverdag og fest


Mayfair mobilpungen er en meget klassisk lille taske, som kan rumme det mest nødvendige. Lædertasken har en lang og justerbar skulderrem, så du enten kan bære tasken over skulderen eller som crossbody taske. Du kan med fordel også bruge Mayfair som en lidt større pung, da tasken har indbygget kortholder, og den lang rem kan sættes af og på.   

Du er nu godt klædt på til at udvælge din næste lille skuldertaske - nu er det bare med at vælge den helt rigtige.

Lille mobilpung skuldertaske i sort læder til damer taske til iPhoneLille skuldertaske i mahogni brunt læder til dame taske til hverdag og fest