Birkmond har åbnet i ny butik

Vi har haft travlt det sidste stykke tid. Birkmond er nemlig flyttet til nye lokaler. Selvom vi har nydt at have butik i den skønne, gamle bindingsværksbygning, følte vi at det var tid til at prøve noget nyt. Vi er dog ikke flyttet langt væk, da vi er forblevet i Graven i Aarhus’ hyggelige Latinerkvarter.

Perfekte omgivelser til vores tasker

Vi er rykket 100m længere ned af gaden i en skøn, tidløs bygning, hvor vi ligger sammen med andre hyggelige butikker og caféer. I vores nye lokaler vil du opleve et mere stilrent og moderne udtryk, hvor der er brugt tid på både indretning og oplevelse. Det har været vigtigt for os at gøre butikken åben og overskuelig, så man nemt kan skabe sig et overblik over vores tasker. Materialerne er nøje udvalgte, og vi har bibeholdt vores fokus på naturlige materialer. Der er den samme hyggelige og afslappede stemning, som der altid har været samt en skøn duft af læder. Vores tasker er jo noget som skal opleves i form af at se og mærke læderkvaliteten, og vores nye rammer er perfekte til dette.

 Birkmond taskebutik - et samlingspunkt

Vores butik har altid været meget mere end bare en butik - den er et samlingspunkt. Vores butik danner base for vores webshop, marketingsafdeling og alt hvad en virksomhed ellers indebærer. Sådan er det stadig i vores nye lokaler, dog mere opdelt. Hvor du før kunne opleve vores arbejdsbord som en del af butikken, har vi nu fået kontor og arbejdsrum i vores underetage. Butiksarealet er derfor blevet en smule mindre, men vi har forsøgt at være kreative med de nye rammer og udnyttet pladsen så effektivt som muligt. Det betyder også, at vi har fået mere plads til vores webshop samt kontor, så vi fortsat kan arbejde på nye spændende ting.

 Find vores taskebutik

Har du været forbi vores gamle butik, er det nemt også at finde vores taskebutik. Vi ligger fortsat i Graven, en af Latinerkvarterets dejlige gader. Vores nye adresse hedder Graven 23, så vi nu er tættere på de andre butikker. Kom forbi og se de nye lokaler, til en hyggelig snak eller for at se vores lækre lædertasker.

Vi glæder os til at se jer.