Pakkeassistance til webshop hos modevirksomhed

 

Søger du et deltidsjob, og har du lyst til at give vores kunder en fantastisk oplevelse, når de handler på vores webshop?

 

Om os

Birkmond er et århusiansk taskemærke med fokus på design, kvalitet og brugeroplevelse. Det startede i 2016 som en webshop og i 2017 åbnede vi en butik i Latinerkvarteret i Århus. Birkmond har idag 6 medarbejdere. Birkmond designer stilrene kvalitetstasker til mænd og kvinder i kvalitetslæder. Vi arbejder ud fra et nytænkende koncept hvor vi ikke sælger gennem butikker eller forhandlere og derved skærer det dyre mellemled fra. På den måde, kan vi tilbyde et kvalitetsprodukt til en fair pris. 

Vi vækster og har flyttet vores webshop lager til Brædstrup. Tanken er at mere af webshoppen og virksomheden flyttes hertil på sigt.

 

Stillingen

Vi søger en til to nye kollegaer til at hjælpe os snarest muligt. Din primære opgave bliver at kvalitetssikre varer (tjekke for fejl), finde og pakke varer til vores dejlige webshop-kunder og evt bistå med opgaver inden for dit kompetencefelt. 

Arbejdsstedet er i Brædstrup, hvor vi har lager. 

Vi søger en til to medarbejdere, der som minimum kan dække timerne 8-11 hver dag mandag-fredag. 

Stilling kan på sigt tilpasses og suppleres med andre opgaver.

 

Den rette kandidat 

Erfaring er ikke nødvendigt, da du vil blive oplært, men det er vigtigt at du har ordensans og er kvalitetsbevidst, da det er vigtigt, at du kvalitetssikre varen og at kunderne får den rigtige vare i pæn indpakning. Det en fordel, hvis du er glad for at følge op og afslutte, men stadig kan navigere i det kaos, der ofte er i små virksomheder. Du kommer til at opleve nye uvante arbejdsområder og løfte opgaver alene, så det er vigtigt du har gå-på-mod og er lidt selvstændig. 

 

Hos Birkmond får du indblik i mange arbejdsområder og bliver en vigtig spiller for vores brugers oplevelse. Du bliver en del af et hyggeligt om ambitiøst team, med fokus på fællesskab og sparing.  

 

Yderlig information

Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende og stillingen vil blive lukket så snart den rette kandidat er fundet.

 

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Brædstrup

 

Har dette interesse er du velkommen til at kontakte ejer, Manja Leedsøe, på cr@birkmond.com

Vi glæder os til at tage imod dig.