Er du vores næste kollega?

Er du vores næste kollega?

Butiksmedhjælper med fx marketing- eller designopgaver (deltid)

Birkmond, København

 

Birkmond søger en kollega til vores nye butik i København. Birkmond er et tre år gammelt dansk taskebrand. Vi har egen butik og kontor i Aarhus, hvor vi arbejder med design, marketing og sociale medier. Grundet stor vækst og efterspørgsel åbner vi nu også en butik i København. 

Birkmond designer stilrene tasker i kvalitetslæder. Vi har et stærkt brand bygget op omkring et nytænkende koncept, god kvalitet og højt serviceniveau. Da vi kun sælger vores tasker gennem egen webshop og butik, skærer vi det dyre forhandlerled fra. På den måde kan vi tilbyde et kvalitetsprodukt til en fair pris.

 

Stilingen

Du får en vigtig rolle i vores lancering af Birkmond i København. Du kommer til at arbejde tæt sammen med butikschefen og firmaets ejer, og du har derved mulighed for at skabe en god karriere i firmaet. Der er tale om ca. 15 timer pr uge fordelt på eftermiddage og weekender.

Da Birkmond er en lille virksomhed, kan du forvente en varieret hverdag med indsigt i og ansvar for en bred vifte af arbejdsområder. Dit hovedfokus bliver at give kunderne en god oplevelse i butikken. Dertil forestiller vi os at du, fra starten eller på sigt, også kan bistå og få opgaver inden for design, marketing el.l. afhængig af din uddannelse og interesse.  

 

Om dig

Du er lun, serviceminded og sætter en ære i at levere et højt serviceniveau. Du synes mødet med kunden er spændende, og du er god til at sætte dig i kundens sted og spørge til deres behov. Du forstår at skabe en god stemning og købsoplevelse for kunden. 

Du har et godt købmandsgen, du kan regne den ud, og du kan lide at se resultater og udvikle forretningen. Udover de daglige opgaver forventes det, at du løbende tager initiativ til forbedringer og videreudvikling af firmaet. 

Du bliver en del af et stærkt brand i vækst og et varmt fællesskab med fokus på individuelle kompetencer, passion, personlig udvikling og fleksibilitet. 

 

Yderlig information: 

Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende, og stillingen vil blive lukket, så snart den rette kandidat er fundet. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejer, Manja Leedsøe, på email cr@birkmond.com eller telefon: +45 2924 4414. Information omkring Birkmond findes på www.birkmond.com 

Ansøgningen sendes til cr@birkmond.com

 

Tiltrædelse:

04-11-2019

Ansøgningsfrist:

25-10-2019

Arbejdssted:

Antonigade, 1106 København

Arbejdstid:

Deltid