Birkmond har åbnet ny taskebutik i København

Vi har løbet stærkt de sidste par uger, da vi efter stor efterspørgsel på os og vores tasker i København nu har åbnet en butik i hovedstaden. Vi følte, at det var tid til at udvide og prøve kræfter med noget nyt, så endnu flere af vores kunder kan få lov at opleve vores lækre læderkvalitet.

Oplev vores tasker i nye omgivelser

Vores nye butik ligger i en charmerende rød bygning på Antonigade. Butikken er lille og intim, og du vil opleve en hyggelig atmosfære samt en skøn duft af læder, så snart du træder ind i butikken. Vores taskebutik har et moderne og stilrent udtryk i perfekt harmoni med vores tasker, og der er lagt mange overvejelser bag indretningen samt oplevelsen. Du vil f.eks. finde, at vores fokus på naturlige materialer går igen. Har du besøgt vores butik i Aarhus, vil du kunne genkende mange elementer, da det har været vigtigt for os at skabe en rød tråd mellem vores butikker.

Nye ansigter i Birkmonds taskebutik

Udvidelse betyder ikke kun en ny butik, det betyder også nye kollegaer. Vi har fundet en fantastisk butiksansvarlig, Stine, som du kan få hjælp af, gode råd og en hyggelig snak med, når du besøger butikken. Manja, som er indehaver og designer, er selvfølgelig også at møde i København fra tid til anden.

Vores taskebutik i København

Butikken ligger på Antonigade 3, som ligger i indre by lige ved Pilestrædet. Det er en skøn lokation med mange indtryk. Kom forbi og se vores nye butik i København, hvor du også har mulighed for at se og mærke vores gode læderkvalitet.

Vi glæder os til at se jer.